Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Villa Häitilä

Häitiläntie 2, 13300, Hämeenlinna

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Palveluasuminen, Tehostettu palveluasuminen
Paikkojen määrä
15
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2013

Tervetuloa meille

Palvelukodin johtajaNina Perälä

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444940684

Palvelumme

Attendo Villa Häitilä tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista mielenterveyskuntoutujille. Palvelukodissa on 15 asiakaspaikkaa arkielämän tukea ja ohjausta tarvitseville aikuisille. Toimintamme tarkoituksena on vahvistaa asukkaiden itseluottamusta ja valmiuksia omaehtoisempaan elämään. Asukkaiden apuna ja tukena on ammattitaitoinen henkilökunta ympärivuorokautisesti.

Omalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Palvelukoti jakaantuu kolmeen viiden hengen soluun, joissa jokaisella asukkaalla on oma asunto. Huoneen saa kalustaa itse omien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Asukkaiden yhteisessä käytössä on oleskelu- ja ruokailutilat, sekä viihtyisä ja suojaisa pihapiiri. Kaikki tilat ovat esteettömiä. Sauna lämpiää asukkaan niin toivoessa. Yöaikaan yksikkömme ovet ovat kiinni turvallisuuden takaamiseksi. Päivisin on mahdollista vapaasti kulkea yksiköstä ja viihtyisä sisäpiha takaa tähän hyvät mahdollisuudet myös liikuntarajoitteisille asukkaille.

Arki ja aktiviteetit

Kuntoutumista tukeva palvelu muodostuu kodinomaisesta, viihtyisästä ja asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaavasta asumisesta, sekä hyvinvointia ja kuntoutumista edistävistä toimintatavoista. Palvelukodin arkiohjelmassa on mm. liikuntaa, pelaamista, askartelua, leivonta-, ja musiikkiryhmä. Villa Häitilässä jokainen asukas osallistuu huoneensa siistinä pitämiseen ja pyykinpesuun vointinsa mukaan. Annamme asukkaille mahdollisuuden harjoitella ja harjaantua arkipäiväisissä taidoissa. Asukkaiden kanssa käydään esimerkiksi yhdessä kaupassa tai hoitamassa asioita, mikäli asukkaan vointi sen sallii.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.966388,"lng":24.5460241},"content":"<h4>Attendo Villa Häitilä</h4><p>Häitiläntie 2, 13300 </br> 13300 Hämeenlinna </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.966388,24.5460241' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Häitiläntie 2, 13300,
13300 Hämeenlinna
Etelä-Suomi

Löydä meille