Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Villa Hirvensalo 1

Aamunkoitonkatu 5, 20900, Turku

Tervetuloa meille

Kaija-Leena Keränen, Hoivakodin johtaja

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
18-26 m2
Valmistunut
2008
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: Yläkerta: 044 494 3425 ja Alakerta: 044 494 3428

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Villa Hirvensalo 1 on Turkuun vuonna 2008 avattu hoivakoti. Hoivakoti on suunnattu ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja tukea päivittäisissä toiminnoissaan. Asukaspaikkoja on neljässä ryhmäkodissa yhteensä 60 paikkaa. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Meillä voi asua kaupungin ostopalvelupaikalla, palvelusetelillä tai itse maksavana. Attendo Villa Hirvensalossa on oma valmistuskeittiö, josta tarjoillaa maukkaat ateriat. Asukkaiden mielipiteet ovat meille tärkeitä, toiveet huomioidaan mahdollisuuksien mukaan hoivakodin ruokalistaa suunniteltaessa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Meillä asukkaat asuvat omissa tai kahden hengen 18-26m2 kokoisissa huoneissa Kaikissa huoneissa on oma invamitoitettu kylpyhuone. Peruskalustukseen kuuluvat sänky, patja ja yöpöytä, muuten asukkaat saavat kalustaa ja sisustaa huoneensa itse kodinomaisuuden ja kotiutumisen tukemiseksi. Yhteisiä tiloja ovat oleskelu- ja ruokailutilat, sauna sekä turvallinen aidattu piha. Kaunis yhteinen piha tarjoaa sekä silmäniloa että rauhallisen seurusteluympäristön.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Meillä viriketoiminnan pohjana on viikottainen lukujärjestys, jossa joka päivälle on tapahtumaa. Tapahtumat voivat olla retkiä, haitarinsoittoa tai laulu- ja tanssiesityksiä. Kannustamme yhteiseen ajanviettoon oman jaksamisen mukaan. Viihtyisä ja aidattu pihapiiri tarjoaa mahdollisuuden puutarhan hoitoon ja ulkoiluun. Asukkaiden ulkoilu on erikseen suunniteltu, jotta se toteutuu kaikille. Yhteistyö omaisten kanssa on meille erityisen tärkeää ja kutsumme säännöllisesti asukkaiden läheisiä viettämään iltoja kanssamme eri teemojen merkeissä.

Kuntouttava toiminta

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti
Krista Taivassalo
puh. 041 730 8075
krista.taivassalo@attendo.fi

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.3950202,"lng":22.2247806},"content":"<h4>Attendo Villa Hirvensalo 1</h4><p>Aamunkoitonkatu 5, 20900 </br> 20900 Turku </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.3950202,22.2247806' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Aamunkoitonkatu 5, 20900,
20900 Turku
Länsi-Suomi

Löydä meille