Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Villa Hirvensalo 1

Aamunkoitonkatu 5, 20900, Turku

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
18-26 m2
Valmistunut
2008

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaRaija Poutiainen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: Yläkerta 044-4943425 ja Alakerta 044-4943428

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Villa Hirvensalo 1 on Turkuun vuonna 2008 avattu hoivakoti. Hoivakoti on suunnattu ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja tukea päivittäisissä toiminnoissaan. Asukaspaikkoja on neljässä ryhmäkodissa yhteensä 60 paikkaa. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Meillä voi asua kaupungin ostopalvelupaikalla, palvelusetelillä tai itse maksavana. Attendo Villa Hirvensalossa on oma valmistuskeittiö, josta tarjoillaa maukkaat ateriat. Asukkaiden mielipiteet ovat meille tärkeitä, toiveet huomioidaan mahdollisuuksien mukaan hoivakodin ruokalistaa suunniteltaessa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Meillä asukkaat asuvat omissa tai kahden hengen 18-26m2 kokoisissa huoneissa Kaikissa huoneissa on oma invamitoitettu kylpyhuone. Peruskalustukseen kuuluvat sänky, patja ja yöpöytä, muuten asukkaat saavat kalustaa ja sisustaa huoneensa itse kodinomaisuuden ja kotiutumisen tukemiseksi. Yhteisiä tiloja ovat oleskelu- ja ruokailutilat, sauna sekä turvallinen aidattu piha. Kaunis yhteinen piha tarjoaa sekä silmäniloa että rauhallisen seurusteluympäristön.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Meillä viriketoiminnan pohjana on viikottainen lukujärjestys, jossa joka päivälle on tapahtumaa. Tapahtumat voivat olla retkiä, haitarinsoittoa tai laulu- ja tanssiesityksiä. Kannustamme yhteiseen ajanviettoon oman jaksamisen mukaan. Viihtyisä ja aidattu pihapiiri tarjoaa mahdollisuuden puutarhan hoitoon ja ulkoiluun. Asukkaiden ulkoilu on erikseen suunniteltu, jotta se toteutuu kaikille. Yhteistyö omaisten kanssa on meille erityisen tärkeää ja kutsumme säännöllisesti asukkaiden läheisiä viettämään iltoja kanssamme eri teemojen merkeissä.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.3950202,"lng":22.2247806},"content":"<h4>Attendo Villa Hirvensalo 1</h4><p>Aamunkoitonkatu 5, 20900 </br> 20900 Turku </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.3950202,22.2247806' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Aamunkoitonkatu 5, 20900,
20900 Turku
Länsi-Suomi

Löydä meille