Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Villa Hirvensalo 2

Aamunkoitonkatu 5 B, 20900, Turku

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
18-26 m2
Valmistunut
2011

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaMaaret Sainio

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 4354

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakoti Attendo Villa Hirvensalo 2 valmistui 2011. Hoivakoti yhdistyy sisäkäytävällä, jo aiemmin valmistuneeseen 1-taloon. Villa Hirvensalo 2:ssa tarjotaan ikäihmisille ja muistisairaille ympärivuorokautista hoivaa. Hoivakodissa on 66 asukaspaikkaa ja 60 huonetta neljässä ryhmäkodissa. Moniammatillinen henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden. Attendo Villa Hirvensalossa on oma valmistuskeittiö, josta tarjoillaa maukkaat ateriat. Asukkaiden mielipiteet ovat meille tärkeitä, toiveet huomioidaan mahdollisuuksien mukaan hoivakodin ruokalistaa suunniteltaessa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Meillä asukkaat asuvat omissa tai kahden hengen 18-26m2 kokoisissa huoneissa. Kahden hengen huoneet on tarkoitettu esimekiksi pariskunnille tai sisaruksille. Kaikissa huoneissa on oma invamitoitettu kylpyhuone. Peruskalustukseen kuuluvat sänky, patja sekä yöpöytä, muuten asukkaat saavat kalustaa ja sisustaa huoneensa itse kodinomaisuuden ja kotiutumisen tukemiseksi. Yhteisiä tiloja ovat oleskelu- ja ruokailutilat, sauna sekä turvallinen aidattu piha. Kaunis yhteinen piha tarjoaa sekä silmäniloa että rauhallisen seurusteluympäristön.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Viriketoiminnan pohjana on viikottainen lukujärjestys, jossa joka päivälle on tapahtumaa. Tapahtumat voivat olla retkiä, haitarinsoittoa tai laulu- ja tanssiesityksiä. Kannustamme yhteiseen ajanviettoon oman jaksamisen mukaan. Viihtyisä ja aidattu pihapiiri tarjoaa mahdollisuuden puutarhan hoitoon ja ulkoiluun. Asukkaiden ulkoilu on erikseen suunniteltu, jotta se toteutuu kaikille. Yhteistyö omaisten kanssa on meille erityisen tärkeää ja kutsumme säännöllisesti asukkaiden läheisiä viettämään iltoja kanssamme eri teemojen merkeissä.

"Täällä on aina seuraa, meitä hoidetaan hyvin, ruoka on hyvää."

Hoivakodin asukas

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.3950202,"lng":22.2247806},"content":"<h4>Attendo Villa Hirvensalo 2</h4><p>Aamunkoitonkatu 5 B, 20900 </br> 20900 Turku </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.3950202,22.2247806' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Aamunkoitonkatu 5 B, 20900,
20900 Turku
Länsi-Suomi

Löydä meille