Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Villa Linnea

Töyhtötiaisentie 3, 02660, Espoo

Tervetuloa meille

Katja Roth, Hoivakodin johtaja

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
25
Huoneen koko
19-30 m2
Valmistunut
2009

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Villa Linnea on  kodikas hoivakoti Espoon Lintuvaarassa. Hoivakoti on rauhallinen ja sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme tehostettua palveluasumista ikäihmisille ja muistisairaille. Osaava henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden.

Asukkaaksi Villa Linneaan pääsee kunnan kautta, palvelusetelillä tai itsemaksavana. Teemme myös tiivistä yhteistyötä muiden lähikuntien kanssa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Villa Linneassa asukkaat asuvat esteettömässä, kodikkaassa ympäristössä, josta on turvallinen pääsy aidatulle ulkoilupihalle. Ryhmäasuminen mahdollistaa turvallisen arjen, eikä kenenkään tarvitse olla yksin. Asukkaat asuvat pääosin omissa yhden hengen huoneissa.

Oma keittiöhenkilökuntamme valmistaa hyvää ja maukasta kotiruokaa, ja huomioimme ruokalistalla myös juhlapyhät ja merkkipäivät.

Katso ruokalistamme

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hoivakodin viihtyisällä pihalla kelpaa nauttia kesästä ja osallistua pihatöihin, mutta laiskottelukin keinussa on sallittu. Ulkoilu pyritään pitämään ohjelmassa ympäri vuoden ja asukkailla on aina mahdollisuus ulkoiluun.

Tuolijumppaa, tanssimista, tietokilpailuja, leivontaa ja saunomista järjestetään säännöllisesti. Seurakunnan kanssa on ajoittain hartaushetkiä ja tutut ammattiesiintyjät piristävät juhlapäivinä. Villa Linneassa on hyvin vakiintunut yhteistyö vapaaehtoisten sekä lähikoulujen ja –päiväkotien kanssa. Teemme myös retkiä hoivakodin ulkopuolelle.

Viikko-ohjelmamme

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.23484,"lng":24.80945},"content":"<h4>Attendo Villa Linnea</h4><p>Töyhtötiaisentie 3, 02660 </br> 02660 Espoo </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.23484,24.80945' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Töyhtötiaisentie 3, 02660,
02660 Espoo
Etelä-Suomi

Löydä meille