Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Vilppo

Opintie 5, 39100, Hämeenkyrö

Tervetuloa meille

Anu Suomilammi, Yksikön johtaja

tavoitettavissa klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Lastensuojelu
Paikkojen määrä
7
Huoneen koko
12 m2
Valmistunut
2008

Ohjaajat 24/7:

p. 044 4943300
email: lastenkoti.vilppo@attendo.fi

Yksilöllistä tukea

Attendo Vilppo on kodinomainen erityistason lastensuojeluyksikkö. Vilpon toimintaideologiana on antaa lapsille sellainen kasvuympäristö ja tuki, missä hän pystyy kokemansa perusturvallisuuden sekä luotettavan aikuisen ihmisen myötä kasvamaan ja kehittymään itsenäiseksi yksilöksi.

Lapsen arki rakentuu henkilökohtaisen viikko-ohjelman mukaisesti ja koulunkäynti on tärkeä osa perusarkea. Pyrimme luomaan Vilpon arjen ennakoitavaksi ja sujuvaksi, lapsen yksilölliset tarpeet huomioiden. Toiminnallisuus ja yhdessä tekeminen liittyy vahvasti Vilpon arkeen. Lasten omat perheet ovat tärkeä osa arkeamme ja pyrimme heidän kanssa hyvään osallistavaan yhteistyöhön, joka näkyisi lapsen hyvinvointina.

Luottamuksellisen ja hyvän omaohjaajasuhteen rakentumisen eteen teemme työtä heti sijoituksen alusta alkaen. Erityisosaamistamme on työskentely maahanmuuttaja tai monikulttuuristen lasten kanssa.

Omavalvontasuunnitelma (pdf)

Oma koti

Attendo Vilppo sijaitsee Hämeenkyrön idyllisessä maisemassa lähellä palveluja sekä kulkuyhteyksiä.  Vilpon tilat ovat kodinomaiset ja viihtyisät. Yksikkö on seisemän paikkainen ja tarkoitettu 7- 17 vuotiaille lapsille. Tarjoamme lapsille turvallisen sekä säännöllisen kasvuympäristön, jossa hänen on hyvä kasvaa ja kehittyä ikätasoisesti oma elämäntilanne huomioon otettuna.

Vilpon ohjaajina toimii kokeneet sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset, jotka ovat turvallisia, vastuullisia ja motivoituneita kasvatuksen ammattilaisia.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.6432172,"lng":23.1969688},"content":"<h4>Attendo Vilppo</h4><p>Opintie 5, 39100 </br> 39100 Hämeenkyrö </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.6432172,23.1969688' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Opintie 5, 39100,
39100 Hämeenkyrö
Länsi-Suomi

Löydä meille