Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Vilppo

Opintie 5, 39100, Hämeenkyrö

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Lastensuojelu
Paikkojen määrä
7
Huoneen koko
12 m2
Valmistunut
2008

Tervetuloa meille

Yksikön johtaja, tavoitettavissa 8-16Anu Suomilammi

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444943299

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Vilppo on lastenkoti alle 18-vuotiaille pitkäaikaiseen sijoitukseen. Villpossa on seitsemän asiakaspaikkaa. Jokaisella nuorella on käytössään vähintään 12 m2 kokoinen oma huone. Attendo Vilppo sijaitsee Hämeenkyrön keskustan tuntumassa palvelujen lähellä, ala- ja yläkoulut ovat ihan kivenheiton päässä. Hämeenkyröstä on hyvät kulkuyhteydet esimerkiksi Tampereelle ja Ylöjärvelle.

Vilpon toimintaideologiana on antaa lapselle ja nuorelle sellainen kasvuympäristö ja tuki, missä hän pystyy kokemansa perusturvallisuuden sekä luotettavan aikuisen ihmisen myötä kasvamaan ja kehittymään itsenäiseksi yksilöksi sekä yhteiskunnan jäseneksi. Erityisosaamistamme on työskentely maahanmuuttaja tai monikulttuuristen lasten kanssa. Henkilökunnan osaaminen sisältää eri kulttuurien kohtaamiseen liittyvien ilmiöiden ja prosessien hallitseminen sekä vieraaseen kulttuuriin sopeutumisprosessin ymmärtäminen. Henkilökunta tiedostaa kulttuurisisäisten erojen olemassaolon ja eri kulttuuritaustat on huomioitu Attendo Vilpon toimintakäytännöissä

Asuminen

Oma koti

Lapset asuvat lastenkoti Attendo Vilpossa yhden hengen huoneessa, jossa on peruskalustus. Lapset saavat itse sisustaa huoneensa yhdessä omahoitajiensa avustuksella. Attendo Vilpossa on yhteisiä tiloja ruokailuun sekä yhdessäoloon. Lisäksi löytyy toiminta- ja harrastustiloja sekä neuvottelu- ja toimistotilaa. Pojille ja tytöille on omat saniteettitilat sekä sauna.

Vilpossa on lisäksi oma auto, jota on mahdollista käyttää muun muassa harrastuksiin ja retkiin julkisten kulkuyhteyksien lisäksi.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.6432172,"lng":23.1969688},"content":"<h4>Attendo Vilppo</h4><p>Opintie 5, 39100 </br> 39100 Hämeenkyrö </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.6432172,23.1969688' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Opintie 5, 39100,
39100 Hämeenkyrö
Länsi-Suomi

Löydä meille