Attendo toimii koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Vierailut vanhusten ja muiden riskiryhmien asumispalveluyksiköissä on kielletty toistaiseksi.

Attendo Windala

Lakaniementie 85, 62800, Vimpeli

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Tukiasuminen, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
26
Huoneen koko
21,5 m2
Valmistunut
2013

Tervetuloa meille

Yksikön johtajaSuvi Hämeenniemi

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0447800445

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Windala on 26 paikkainen mielenterveyskuntoutujille tarkoitettu koti Vimpelin kunnassa Etelä-Pohjanmaalla. Tarjoamme mielenterveyskuntoutujille tehostettua palveluasumista, kuntouttavaa palveluasumista sekä tukiasumista. Asukkaiden tukena ja apuna on ammattitaitoinen henkilökunta ja jokaiselle asukkaalle laaditaan yksilöllinen asumisen ja palvelun suunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Windalassa on jokaisella asukkaalla käytössään oma tilava huone, jossa on wc ja suihkutilat. Asukas pääsee vaikuttamaan kotoisasti sisustettuihin huoneisiin tuomalla halutessaan mukanaan omat tavaransa sekä huonekalujaan. Asukkaiden yhteiskäytössä on viihtyisä ja tilava ruokasali, keittiö, sauna- ja suihkutilat ja tunnelmallinen oleskelutila. Kodin keittiössä valmistuu monipuolista ja terveellistä kotiruokaa sekä herkkuja arjen kahvihetkiin ja erilaisiin juhliin.

Arki ja aktiviteetit

Tavoitteenamme on turvallisen arjen, ohjauksen ja tuen kautta auttaa ihmistä auttamaan itse itseään ja tukea kuntoutumista mahdollisimman itsenäiseen elämään. Panostamme mahdollisimman voimauttavaan ja kuntoutumista tukevaan viikko-ohjelmaan. Osallistamisen ja kannustamisen avulla pyrimme löytämään jokaiselle asukkallemme yksilöllisen ratkaisunkohti itsenäisempää elämää. Tuemme asukkaiden kuntoutumista ja harjoittelemme yhdessä erilaisia arjen taitoja. Asukkaat saavat osallistua erilasiin arjen puuhiin esimerkiksi ruuanlaittoon, erilaisiin kotitöihin ja pihatöihin omien voimavarojensa mukaan.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Tarjoamme laadukasta kuntoutusta ja asumispalveluita ympäri Suomen kuntoutuspolun eri vaiheissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Mitä tarkoittaa tukiasuminen, voinko tulla asumaan lemmikin kanssa, miten palvelukotiin pääsee asukkaaksi? Olemme koonneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä.

Seuraa arkea yksiköissämme!