Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Windala

Lakaniementie 85, Vimpeli

Tervetuloa meille

Suvi Hämeenniemi, Yksikön johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Tehostettu palveluasuminen, Tukiasuminen, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
26
Huoneen koko
21,5 m2
Valmistunut
2013
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 780 0445

Palvelumme

Yksilöllistä tukea

Attendo Windala on 26 paikkainen mielenterveyskuntoutujille tarkoitettu koti Vimpelin kunnassa Etelä-Pohjanmaalla. Tarjoamme mielenterveyskuntoutujille tehostettua palveluasumista, kuntouttavaa palveluasumista sekä tukiasumista. Asukkaiden tukena ja apuna on ammattitaitoinen henkilökunta ja jokaiselle asukkaalle laaditaan yksilöllinen asumisen ja palvelun suunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Windalassa on jokaisella asukkaalla käytössään oma tilava huone, jossa on wc ja suihkutilat. Asukas voi sisustaa halutessaan kotinsa omilla tutuilla tavaroillaan. Asukkaiden yhteiskäytössä on viihtyisä ja tilava ruokasali, keittiö, sauna- ja suihkutilat ja tunnelmallinen oleskelutila. Kodin keittiössä valmistuu monipuolista ja terveellistä kotiruokaa sekä herkkuja arjen kahvihetkiin ja erilaisiin juhliin.

Arki ja aktiviteetit

Omannäköistä elämää

Tavoitteenamme on turvallisen arjen, ohjauksen ja tuen kautta auttaa ihmistä auttamaan itse itseään ja tukea kuntoutumista mahdollisimman itsenäiseen elämään. Panostamme mahdollisimman voimauttavaan ja kuntoutumista tukevaan viikko-ohjelmaan. Osallistamisen ja kannustamisen avulla pyrimme löytämään jokaiselle asukkallemme yksilöllisen ratkaisunkohti itsenäisempää elämää. Tuemme asukkaiden kuntoutumista ja harjoittelemme yhdessä erilaisia arjen taitoja. Asukkaat saavat osallistua erilasiin arjen puuhiin esimerkiksi ruuanlaittoon, erilaisiin kotitöihin ja pihatöihin omien voimavarojensa mukaan.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.150334,"lng":23.828354},"content":"<h4>Attendo Windala</h4><p>Lakaniementie 85 </br> 62800 Vimpeli </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.150334,23.828354' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Lakaniementie 85,
62800 Vimpeli
Länsi-Suomi

Löydä meille