Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Elviira

Metsotie 3, 81700, Lieksa

Tervetuloa meille

Birgitta Rissanen, Hoivakodin johtaja

Tavoitettavissa arkisin klo 8-15

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
33
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2018
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten 24/7: 044 271 8508

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Elviira on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Elviira sopii kodiksi ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Hoivakoti sijaitsee kauniin maiseman ja rauhallisen asutusalueen keskellä. Asukkaista huolehtii ammattitaitoinen henkilökunta, joka on paikalla ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Elviirassa asukas asuu omassa asunnossaan, jonka voi sisustaa omilla tutuilla tavaroillaan mieleisekseen. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Asukkaiden käytössä ovat ikäihmisten tarpeet huomioiden suunnitellut kotoisat yhteistilat. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto ja asukkaiden käytössä on iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme asukkaita omatoimisuuteen ja tarjoamme monipuolista toimintaa, josta kukin voi valita tekemistä oman jaksamisensa mukaan. Asukkaamme voivat nauttia monipuolisesta virike -ja harrastetoiminnasta mm. karaoken ja ulkoilun parissa. Aikaa vietetään myös liikunnallisten asioiden äärellä sekä taide- ja kulttuurielämysten parissa. Toivotamme myös omaiset lämpimästi tervetulleiksi vierailemaan kodilla.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.325056,"lng":30.009617},"content":"<h4>Attendo Elviira</h4><p>Metsotie 3, 81700 </br> 81700 Lieksa </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.325056,30.009617' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Metsotie 3, 81700,
81700 Lieksa
Itä-Suomi

Löydä meille