Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Myös sisätiloissa vierailut onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Elviira

Metsotie 3, 81700, Lieksa

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
33
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaBirgitta Rissanen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 2718508

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Elviira on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Elviira sopii kodiksi ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Hoivakoti sijaitsee kauniin maiseman ja rauhallisen asutusalueen keskellä. Asukkaista huolehtii ammattitaitoinen henkilökunta, joka on paikalla ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Elviirassa asukas asuu omassa asunnossaan, jonka voi sisustaa omilla tutuilla tavaroillaan mieleisekseen. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Asukkaiden käytössä ovat ikäihmisten tarpeet huomioiden suunnitellut kotoisat yhteistilat. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto ja asukkaiden käytössä on iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme asukkaita omatoimisuuteen ja tarjoamme monipuolista toimintaa, josta kukin voi valita tekemistä oman jaksamisensa mukaan. Asukkaamme voivat nauttia monipuolisesta virike -ja harrastetoiminnasta mm. karaoken ja ulkoilun parissa. Aikaa vietetään myös liikunnallisten asioiden äärellä sekä taide- ja kulttuurielämysten parissa. Toivotamme myös omaiset lämpimästi tervetulleiksi vierailemaan kodilla.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.325056,"lng":30.009617},"content":"<h4>Attendo Elviira</h4><p>Metsotie 3, 81700 </br> 81700 Lieksa </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.325056,30.009617' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Metsotie 3, 81700,
81700 Lieksa
Itä-Suomi

Löydä meille