Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Kosketar

Koivukuja 7, 16800, Hämeenkoski

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
23,5-32 m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtaja (yhteydenotot ark klo 8-16)Seija Härmä

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten sekä päivystys 24/7: p. 044 494 1312

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kosketar on on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Tarjoamme tehostettua ja kevyempää palveluasumista päivittäisissä toiminnoissaan apua tarvitseville ikäihmisille. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yksilölliset tarpeet huomioiden. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Koskettaressa asukkaamme asuvat omissa huoneissaan, joiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Asukashuoneissa on valmiina hoivasänky, sekä tilava wc- ja suihkutila. Muuten asukkaat saavat sisustaa asuntonsa omilla tutuilla tavaroillaan. Attendo Koskettaressa on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Asukkaiden käytössä viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue. Asukkaaksi voi tulla PHHYKY:n palvelusetelillä.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Järjestämme monipuolista ja mukavaa ohjelmaa, joihin asukkaat voivat osallistua omien voimavarojensa mukaan. Toivotamme myös asukkaiden omaiset, läheiset, sekä hoivakodin arkea piristämään saapuvat vierailijat sekä esiintyjät tervetulleiksi!

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.02655,"lng":25.146637},"content":"<h4>Attendo Kosketar</h4><p>Koivukuja 7, 16800 </br> 16800 Hämeenkoski </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.02655,25.146637' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Koivukuja 7, 16800,
16800 Hämeenkoski
Etelä-Suomi

Löydä meille