Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Kosketar

Koivukuja 7, 16800, Hämeenkoski

Tervetuloa meille

Krista Vuorinen, Hoivakodin johtaja

Yhteydenotot arkisin klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
23,5-32 m2
Valmistunut
2018
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten sekä päivystys 24/7: p. 044 494 1312

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kosketar on on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Tarjoamme tehostettua palveluasumista päivittäisissä toiminnoissaan apua tarvitseville ikäihmisille. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yksilölliset tarpeet huomioiden. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Asukkaaksemme voi tulla PHHYKY:n palvelusetelillä.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Koskettaressa asukkaamme asuvat omissa huoneissaan, joiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Asukashuoneissa on valmiina hoivasänky, sekä tilava wc- ja suihkutila. Muuten asukkaat saavat sisustaa asuntonsa omilla tutuilla tavaroillaan. Attendo Koskettaressa on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Asukkaiden käytössä viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue. 

Aktiivinen arki ja kuntoutus

Kuntouttava toiminta

Korostamme Koskettaressa kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa yksikössä lisäksi esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Attendo Koskettaren fysioterapeutti

Mari Niemelä

puh. 041 731 9111

mari.niemela2@attendo.fi

 

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.02655,"lng":25.146637},"content":"<h4>Attendo Kosketar</h4><p>Koivukuja 7, 16800 </br> 16800 Hämeenkoski </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.02655,25.146637' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Koivukuja 7, 16800,
16800 Hämeenkoski
Etelä-Suomi

Löydä meille