Hyppää sisältöön

Kohtaamisia Attendolla -podcast: Hymyillään kun kohdataan

21.12.2020
Kohtaamisia Attendolla -podcastissa puhutaan avoimesti hoiva- ja sosiaalialasta, sen epäkohdista ja siitä mikä alalla toimii. Kakkosjaksossa aiheena on asiakaspalvelu.

Jaa

Tässä jaksossa hyppäämme asiakkaan kenkiin ja mietimme kohtaamisia heidän näkökulmastaan. Miten asiakas kohdataan yksilöllisesti hoito- tai ohjaustyössä ja mihin kaikkeen hyvä asiakaskohtaaminen oikein vaikuttaa. Keskustelemassa mukaan Muutostoimisto Flowsta innomoottori Kalle Ruuskanen. Ääneen pääsevät myös Attendon hoivakodissa asuvat herrasmiehet Pentti ja Kari.

Kuuntele jakso 2: Hymyillään kun kohdataan Acastissa:

Kuuntele jakso Spotifyssa:

Kaikki jaksot:
Jakso 1: Hoivakriisin jälkeen
Jakso 2: Hymyillään kun kohdataan
Jakso 3: Muutosta johtamassa
Jakso 4: Kohtaamisen ammattilaiset
Jakso 5: Läheiset lähemmäksi 

Kohtaamisia Attendolla on hoiva- ja sosiaalialan kulttuurinmuutokseen keskittyvä podcast, jossa tunnustetaan hoiva-alalla esille tulleet epäkohdat, ja nostetaan esiin myös hyvin toimivia asioita. Etsimme yhdessä ratkaisuja ja ideoita keskustellen.  Vieraina keskustelemassa on sote-alan ammattilaisia, Attendo-kotien johtajia, asiakkaitamme ja läheisiä, sekä tunnettuja muutoksentekijöitä. Podcastia juontaa Attendon asiakaskokemus- ja viestintäjohtaja Susanna Paloheimo.

Vieraat:
Kalle Ruuskanen, muutostoimisto FLOW
Kari, Attendo-kodin asukas
Pentti, Attendo-kodin asukas

Kaikki jaksot:
Acastissa
Spotifyssa

Kohtaamisia Attendolla on hoiva- ja sosiaalialan kulttuurinmuutokseen keskittyvä podcast, jossa tunnustetaan hoiva-alalla esille tulleet epäkohdat, ja nostetaan esiin myös hyvin toimivia asioita. Etsimme yhdessä ratkaisuja ja ideoita keskustellen.  Vieraina keskustelemassa on sote-alan ammattilaisia, Attendo-kotien johtajia, asiakkaitamme ja läheisiä, sekä tunnettuja muutoksentekijöitä.

Jatketaan keskustelua somessa:
#kohtaamisiaattendolla
Twitter: @attendosuomi
Facebook: https://www.facebook.com/attendosuomi/
Instagram: https://www.instagram.com/attendo_suomi/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/attendosuomi/