Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Kohtaamisia Attendolla -podcast: Muutosta johtamassa 31.12.2020

Kohtaamisia Attendolla -podcastissa puhutaan avoimesti hoiva- ja sosiaalialasta, sen epäkohdista ja siitä mikä alalla toimii. Kolmannessa jaksossa aiheena on hyvä johtaminen sosiaali- ja terveysalalla.

Millainen on hyvä johtaja sote-alalla? Onko työviihtyvyys yksinomaan johtajasta kiinni, vai voiko työntekijä vaikuttaa yhteisön työhyvinvointiin? Voiko puuttuminen ollakin osoitus välittämisestä? Tässä jaksossa pureudumme eritoten siihen, miten hoiva- tai palvelukodin johtaja kohtaa oman tiiminsä jäseniä. Keskustelemme myös tavoista, joilla voisimme parantaa johtamista sote-alalla.

Vieraina ovat hoivakodin johtaja Sari Vatanen ja Attendon henkilöstökokemusjohtaja Terhi Lindgren.

Kuuntele jakso Spotifyssa: 

Kuuntele jakso Acastissa:

Kaikki jaksot:
Jakso 1: Hoivakriisin jälkeen
Jakso 2: Hymyillään kun kohdataan
Jakso 3: Muutosta johtamassa
Jakso 4: Kohtaamisen ammattilaiset
Jakso 5: Läheiset lähemmäksi 

Kohtaamisia Attendolla on hoiva- ja sosiaalialan kulttuurinmuutokseen keskittyvä podcast, jossa tunnustetaan hoiva-alalla esille tulleet epäkohdat, ja nostetaan esiin myös hyvin toimivia asioita. Etsimme yhdessä ratkaisuja ja ideoita keskustellen.  Vieraina keskustelemassa on sote-alan ammattilaisia, Attendo-kotien johtajia, asiakkaitamme ja läheisiä, sekä tunnettuja muutoksentekijöitä. Podcastia juontaa Attendon asiakaskokemus- ja viestintäjohtaja Susanna Paloheimo.

Vieraat:
Terhi Lindgren, Attendon henkilöstökokemusjohtaja
Sari Vatanen, hoivakodin johtaja

Kaikki jaksot:
Acastissa
Spotifyssa

Jatketaan keskustelua somessa:
#kohtaamisiaattendolla
Twitter: @attendosuomi
Facebook: https://www.facebook.com/attendosuomi/
Instagram: https://www.instagram.com/attendo_suomi/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/attendosuomi/