Hyppää sisältöön

Attendo-kotien ruokalistat uudistuivat – kerrothan palautetta

31.1.2024
Uudistunut ruokalista tuli voimaan maanantaina 29.1. Kuuntelemme palautetta herkällä korvalla. Olettehan yhteydessä matalalla kynnyksellä toiveista ja parannusehdotuksista.

Jaa

Asukkaidemme ateriat valmistetaan Attendon ateriapalveluiden keittiöissä omien kokkiemme ammattitaidolla. Ruokalistan uudistuksessa oli mukana seitsemän Attendon keittiöpäällikköä ja tuotekehityksen asiantuntijoita. Työryhmän avulla keräsimme tietoa ruokatoiveista eri puolilta Suomea ja erilaisista Attendo-kodeistamme. Asukkaiden ja läheisten mielipiteitä ruuasta kysymme kaksi kertaa vuodessa. Perusruokalistamme lisäksi aterioissamme huomioidaan kansalliset ja yleiset juhlapäivät erillisillä kausiruokalistoilla. 

Asukkaidemme ääni kuuluu ruokalistalla 

Uudistuneella ruokalistalla huomioimme asukkaidemme toiveita entistäkin paremmin. Asukkaamme toivovat pääsääntöisesti perinteistä suomalaista kotiruokaa. Perinteisten kotiruokien, kuten esimerkiksi uunimakkara ja makaronilaatikko, lisäksi uudistuneelle ruokalistalle on tuotu myös uudistuneita makuja. Uusia makuja löytyy esimerkiksi itämaisittain maustetusta porsaanlihakastikkeesta tai iltapaloihin lisätyistä munakkaista. Kokonaisuudessaan uudistuneella ruokalistalla on uusia pääruokareseptejä noin kolmasosa. Ruokalistamme perustuu kansallisiin ravitsemussuosituksiin.
 

Lue lisää:

Keittiöpäällikkö kuuntelee asukkaita – ruuan pitää olla tervellistä ja nautinnollista

Perinneruokaviikolla ikäihmiset pääsivät makumatkalle eri maakuntiin