Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendon hoivakoti Amanda on palautettu palvelusetelituottajarekisteriin 18.2.2020

Sastamalassa toimiva ikäihmisten hoivakoti Attendo Amanda poistettiin viime syyskuussa Sotesin palvelusetelituottajarekisteristä toiminnassa havaittujen epäkohtien vuoksi. Attendo on korjannut epäkohdat, ja hoivakoti palautettiin rekisteriin eilen 17.2. Sastamalan kaupungin toimesta.

Attendo on toimittanut selvityksen Amandan toiminnasta viime lokakuussa aluehallintovirastolle, minkä lisäksi hoivakotiin on tehty talven mittaan useita valvontakäyntejä. Sastamalan kaupunki toteaa eilen antamassaan päätöksessä, että Attendon antamien selvitysten sekä valvontakäyntien havaintojen perusteella Amandan toiminta täyttää Sotesin palvelusetelin sääntökirjan ehdot, minkä johdosta se voidaan palauttaa palvelusetelituottajaksi ikäihmisten tehostettuun palveluasumiseen.

Attendo Amanda on Sastamalaan keväällä 2018 valmistunut 30-paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Tutustu Amandan toimintaan verkkosivuillamme.