• Attendo Laurintupa - slideshow - Leppñveden-hoivakoti-01
  • Attendo Laurintupa - slideshow - Leppñveden-hoivakoti-02
  • Attendo Laurintupa - slideshow - leppaveden-hoivakoti-3
  • Attendo Laurintupa - slideshow - leppaveden-hoivakoti-1
  • Attendo Laurintupa - slideshow - leppaveden-hoivakoti

Attendo Laurintupa

hoivakoti · Ikääntyneet · Leppävesi

Attendo Laurintupa on syksyllä 2015 Leppävedelle valmistunut hoivakoti 30:lle ikääntyneelle asukkaalle.

Hoivakodin johtaja

Sanna Hautamäki

Puhelin: 044 780 8077

Tavoitettavissa arkisin Klo 8-16

Yhteystiedot Katso tarkemmat yhteystiedot

Palvelukodin ohjaajat puhelinnumerot 24/7:

p.  044 7298 627

p. 044 4253 532​ 

Puhelin: Ohjaajat 24/7 p. 044 7298 627

Osoite

Laurintie 21 a, 41310, Leppävesi

Lisätietoja

Attendo Laurintupa on loppuvuodesta 2015 valmistunut uusi ikärikkaiden asukkaiden huusholli, joka sijaitsee Laukaalla osoitteessa Laurintie 21 a, Leppävesi. Hoivakoti on rakennettu upealle luonnonkauniille alueelle, kauppojen ja muiden palveluiden lähietäisyydelle. Hoivakodissa 30:lle ikäihmiselle tarjotaan portaatonta hoiva-asumista sekä yksilöllistä ja välittävää kuntoutusta. Leppäveden huushollissa vaalitaan ja kehitetään vanhustyötä sekä muistisairaiden kuntoutus- ja hoivakulttuuria. Talo on lämmin ja avoin olohuone kaikille ympäristön ikäihmisille.

Attendo Laurintupa - hyvän olon koti

Laurintuvassa asutaan omassa kodissa elämänsä loppuun asti. Hoito räätälöidään aina asukkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Saattohoito on myös luonnollinen osa kodin elämää. Kaikessa toiminnassa tähdätään asukkaan persoonalähtöiseen hoivaan ja hyvään elämään. Hoivakodissa eletään rikasta, inhimillistä ja elämänmakuista arkea ilman kiirettä ja suorituskeskeisyyttä. Kodissa toiminnan punaisina lankoina ovat aika, luovuus ja läsnäolo.

Kuntoutusta arjessa

Kuntoutus elää tärkeänä osana talon kaikkea toimintaa. Jokaista asukasta ohjataan liikkumaan mahdollisimman itsenäisesti sekä mahdollisimman paljon, joko apuvälineillä tai ilman. Jos itsenäinen liikkuminen ei ole mahdollista, ohjaa terapeutti asukkaalle yksilöllisesti soveltuvia harjoitteita sekä apuvälineiden käyttöä. Leppäveden hoivakodissa on kuntouttavat olohuoneet, jotka aktivoivat liikkeeseen ja liikkumaan.

Intervallijaksolle

Huusholli tarjoaa myös intervallijaksoja esimerkiksi omaishoitajan lomien ajaksi, asiakkaan oman jaksamisen tukemiseksi tai tehokuntoukseen sairaalajakson jälkeen. Asiakkaan tullessa intervallijaksolle on tavoitteena harjoitella ja kehittää erityisesti niitä asioita ja taitoja, joita asiakas tarvitsee kotona arjessaan sekä taitoja kodin lähiympäristössä liikkumisessa.

Ennaltaehkäisevää toimintaa

Toiminnan tavoitteena on ennaltaehkäistä pitkäaikaisen ympärivuorokautisen hoivan tarve. Vanhukset saavat uuden mahdollisuuden viettää hyvää elämää omassa kodissaan, tarvittaessa kotihoidon turvin. Kuntoutumista voi jatkaa yksilöllisenä kotikuntoutuksena. Hoivassa ja kuntoutuksessa huomioidaan asiakkaan henkilökohtaiset tarpeet ja toiveet, tavoitteena oman elämän haltuunotto sekä elämänmakuinen arki. Asukkaiden Hyvästä Olosta huolta pitävät kodin sydämellään työtään tekevä henkilökunta, joka on saanut koulutuksensa sosiaali- tai terveysalalle. Henkilökunnalta löytyy lisäksi erityisosaamista ikääntyneiden kanssa tehtävästä työstä. Asukkaiden läheiset ja ystävät ovat aina lämpimästi tervetulleita vierailemaan kodissamme sekä osallistumaan arkeemme. Erillisiä vierailuaikoja ei ole - ollaanhan kotona!

Asukkaaksi Attendo Laurintupaan

Attendo Laurintupaan voit tulla asukkaaksi kunnan ostopalveluna, palvelusetelillä tai itsemaksavana asiakkaana, mistä päin Suomea vain. Omasta kotikunnasta tai palvelukodin päälliköltä voi tiedustella lisätietoja mahdollisuudesta tulla asukkaaksi.

Jokaiselle meistä on tärkeää, että saamme elää elämämme loppuun asti liikkuvaisina ja toimintakykyisinä nauttien elosta ja olosta.