Hyppää sisältöön

Attendo Laaksolahti

Attendo Laaksolahti on Espoon Laaksolahdessa sijaitseva hoivakoti. Attendo Laaksolahti on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä.

Yhteystiedot

 • Senja Peltola
 • Hoivakodin johtaja

 • senja.peltola@attendo.fi
 • 044 494 2982
 • Hei! Tavoitat minut parhaiten arkisin klo 8-16 välillä. Puhelinnumerot ryhmäkoteihimme löytyvät Muut yhteystiedot -kohdasta.

Osoite

 • Rastasniityntie 45

 • 02620 Espoo

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 62

  Huoneen koko: 21,5–26m2

  Valmistunut: 2011

  Ryhmäkodit: 4

 • Erikoisosaaminen: Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Hoivan tavoitteena on ylläpitää auskkaiden toimintakykyä, itsenäisyyttä ja taata omannäköinen arki myös palvelukodissa. Jokaiselle asukkaalle on nimetty omahoitaja ja henkilökohtainen hoito- ja kuntoutussuunnitelma tehdään jokaisen asukkaan kanssa. Läheiset ja omaiset ovat aina lämpimästi tervetulleita vierailemaan hoivakodilla.

 

Viikko-ohjelmamme
Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Kolmessa ryhmäkodissa on 16 asuntoa ja yhdessä 17 asuntoa. Kaikilla asukkailla on omat 21,5–26m2 kokoiset huoneet, mutta pariskunnilla on mahdollisuus asua yhdessä. Asunnot on varustettu hyvällä sängyllä ja patjalla, vaatekaapilla, verhoilla ja valaistuksella - muuten asukkaamme saavat kalustaa kotinsa itse omilla tutuilla huonekaluilla. Viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat, sekä saunaosasto, piha, parveke ja terassi ovat yhteiskäytössä.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Ruokailu ja yhteinen ajanviete tapahtuu yhteisessä oleskelutilassa, jossa vietetään iltapäivisin toimintatuokioita, virike- ja jumppahetkiä. Hoivakodilla vierailee myös erilaisia esiintyjiä; laulun, soiton tai vaikkapa runojen lausunnan merkeissä. Espoon seurakunnan pastori käy pitämässä hartaushetkiä säännöllisesti. Isolla takapihalla voi jo aikaisin keväällä nauttia auringon paisteesta, kesäisin siellä grillataan tai vietetään iltapäiväkahvihetkiä. Kaikille yhteistä läheisten iltaa vietetään pari kertaa vuodessa, yleensä kevät– ja joulujuhlan muodossa.

Viikko-ohjelma
Story image

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää