Hyppää sisältöön

Attendo Olarinpuisto

Attendo Olarinpuisto tarjoaa hoiva- ja asumispalveluita tukea ja hoivaa ikäihmisille Espoossa.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Isoistentie 1

 • 02200 Espoo

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 60

  Huoneen koko: 25 m2

  Valmistunut: 2015

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

  Ryhmäkodit: 4

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Kodinomaisessa Olarinpuistossa kunnioitetaan asukkaiden yksityisyyttä ja itsemääräämisoikeutta. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Olarinpuiston hoitohenkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden. Hoivakodissa jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka tapoja ja tottumuksia arvostetaan. Asukkaat elävät rauhallista arkea, jossa jokainen asukas saa elää omannäköistään elämää. Kellonaikoja ei toiminnoille ole, vaan jokainen elää omien tottumustensa mukaisesti. Olarinpuistossa kiinnitetään huomiota omaan puutarhaan, joka tuo iloa niin asukkaille kuin hoitajille.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma 25m2 huone, jossa on invamitoitettu WC/kylpyhuone. Asukkaan huoneissa on valmiina sähkökäyttöinen sänky, tuoli ja verhot, muuten asukas saa sisustaa asuntonsa mieleisekseen. Hoivakodissa on yhteinen tilava oleskeluhuone ja ruokailutila, viihtyisä saunaosasto sekä hyvinvointitila kuntoutukseen. Sisustuksen ja muiden yksityiskohtien materiaaleiksi olemme valinneet miellyttäviä ja luonnosta inpiraationsa saaneita sävyjä ja luonnonmateriaaleja. Puutarhassa on runsaasti kasvillisuutta,kävelyreittejä, levähdys- ja nautiskelupaikkoja sekä mahdollisuus puutarhanhoitoon. Lasitetuilla ja kauniiksi sisustetuilla parvekkeilla on mukava nauttia maisemista huonollakin säällä.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Olarinpuistossa korostetaan aktiviteeteissa luonnon ja puutarhan virkistäviä vaikutuksia. Asukkaita ohjataan ulkoaktiviteetteihin edistääkseen siten heidän terveyttä, itsenäisyyttä ja elämänlaatua. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Hoivakodin pihalla voi hoitaa kasveja kasvihuoneessa, istuskella suihkulähteen äärellä tai varjossa pergolassa tai vaikkapa nautiskella ulkotakan lämmöstä.

Viikko-ohjelma
Story image

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää