Hyppää sisältöön

Attendo Siltalanpuisto

Attendo Siltalanpuisto tarjoaa tehostettua palveluasumista ikääntyville asukkaille Harjavallassa.

Yhteystiedot

Osoite

 • Siltalanranta 3

 • 29200 Harjavalta

 • Satakunta

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 30

  Vapaita paikkoja: Kyllä

  Huoneen koko: 20 m2

  Valmistunut: 2018

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

 • Erikoisosaaminen: muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on paikalla kodissa ympäri vuorokauden. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Jokaisella asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma. Hoivakodimme ideana on houkutella asukkaita puutarhan ja luonnon avulla ulkoaktiviteetteihin ja edistää siten heidän terveyttä, itsenäisyyttä ja elämänlaatua.

Attendo Siltalanpuistoon pääsee asumaan myös palvelusetelillä.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodissa on 30 asukashuonetta. Asukashuoneiden koko on noin 20 m2 ja niissä on tilavat wc/suihkutilat. Osa huoneista on mahdollista yhdistää pariskunnille sopivaksi kahden hengen huoneeksi. Kodinkaikki tilat on suunniteltu ikääntyneiden erikoistarpeet huomioiden.

Siltalanpuistossa on asukkaille yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä viihtyisä saunaosasto ja piha-alue. Kodin keitiössä valmistuu maukasta ikäihmisten ravitsemussuositukset huomioivaa kotiruokaa. Järjestämme tarpeen mukaan asukkaille lisäpalveluita, kuten kampaaja ja jalkahoitaja, joita saa omakustannushintaan.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Hoivakodin pihalla voi hoitaa kasveja kasvihuoneessa, istuskella suihkulähteen äärellä tai varjossa pergolassa tai nautiskella ulkotakan lämmöstä.

Story image

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää