Hyppää sisältöön

Attendo Lähteenpuisto

Attendo Lähteenpuisto on koti ikäihmisille Heinolassa. Tarjoamme palveluasumista, tehostettua palveluasumista ja lyhytaikaista palveluasumista.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Lähteentie 1

 • 18100 Heinola

 • Päijät-Häme

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 41

  Valmistunut - 2017

  Hyvinvointialue - Päijät-Hämeen hyvinvointialue

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 2

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Lähteenpuiston toiminnan lähtökohtana on tarjota asukkailleen turvallista ja laadukasta hoivaa sekä virikkeellistä elämää ja arkea.

Asukkaaksemme pääsee joko hyvinvointialueen kautta, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista hoivaa

Tilojen ja kiinteistön suunnittelussa sekä toteutuksessa on otettu huomioon erityisesti ikääntyneiden asukkaiden tarpeet. Lähteenpuistossa jokaisella asukkaalla on oma huoneensa, jonka voi sisustaa kotoisaksi omilla tutuilla tavaroillaan. Asunnot ovat varusteltu tilavalla kylpyhuoneella sekä peruskalusteilla, kuten paloturvallisilla verhoilla sekä hoivasängyllä. Hoivakodissamme on myös viihtyisä saunaosasto, sekä oma aidattu ja turvallinen piha, parveke ja useita terasseja.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Ulkoilu & Puutarha -teemakodin ideana on houkutella asukkaita puutarhan ja luonnon avulla ulkoaktiviteetteihin ja edistää siten terveyttä, itsenäisyyttä ja elämänlaatua.

Korostamme Lähteenpuistossa kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin. Fysioterapeutti ohjaa kodissamme lisäksi mm. liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Quote

"Olen viihtynyt todella hyvin Lähteenpuiston hoivakodissa. Täällä on joka päivä jotain virikettä meille ikäihmisille. Täällä on hyviä hoitajia, jotka kuuntelee ja joilla on meille aikaa. Täällä tehdään työtä sydämellä!"

Devider

Nainen, 83v

Lähteenpuiston asukas

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää