Hyppää sisältöön

Attendo Laurintupa

Attendo Laurintupa on Leppävedellä sijaitseva hoivakoti ikääntyneille asukkaaille. Laurintupa sijaitsee Laukaassa, luonnonkauniilla alueella, kauppojen ja muiden palveluiden lähietäisyydellä.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Laurintie 21 a

 • 41310 Leppävesi

 • Laukaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 30

  Huoneen koko - Yhden hengen huone: 20 m2, kahden hengen huone: 30 m2

  Valmistunut - 2015

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 1

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakodissa ikäihmisille tarjotaan portaatonta hoiva-asumista sekä yksilöllistä ja välittävää kuntoutusta. Ammattitaitoinen ja välittävä henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Hoito räätälöidään aina asukkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Saattohoito on myös luonnollinen osa kodin elämää. Kaikessa toiminnassa tähdätään asukkaan persoonalähtöiseen hoivaan ja mielekkääseen arkeen. Tarjoamme myös intervallijaksoja esimerkiksi omaishoitajan lomien ajaksi, asiakkaan oman jaksamisen tukemiseksi tai tehokuntoukseen sairaalajakson jälkeen. Asiakkaan tullessa intervallijaksolle on tavoitteena harjoitella ja kehittää erityisesti niitä asioita ja taitoja, joita asiakas tarvitsee kotona arjessaan sekä taitoja kodin lähiympäristössä liikkumisessa.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodissa eletään rikasta, inhimillistä ja elämänmakuista arkea ilman kiirettä ja suorituskeskeisyyttä. Asukkaat asuvat omissa asunnoissaan, jotka on varustettu peruskalustein mutta muuten sisustettavissa asukkaan mielen mukaan. Yhteistilat ovat asukkaan käytettävissä ja niissä on mukava viettää yhteistä aikaa. Turvallisella piha-alueella on helppo ja mukava ulkoilla aina sään salliessa. Asukkaiden läheiset ja ystävät ovat aina lämpimästi tervetulleita vierailemaan kodissamme sekä osallistumaan arkeemme. Erillisiä vierailuaikoja ei ole - ollaanhan kotona!

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Jokaiselle meistä on tärkeää, että saamme elää elämämme loppuun asti liikkuvaisina ja toimintakykyisinä nauttien elämästä. Aktiivinen arki ja kuntoutus on osana talon kaikkea toimintaa. Jokaista asukasta ohjataan liikkumaan mahdollisimman itsenäisesti sekä mahdollisimman paljon, joko apuvälineillä tai ilman. Jos itsenäinen liikkuminen ei ole mahdollista, ohjaa terapeutti asukkaalle yksilöllisesti soveltuvia harjoitteita sekä apuvälineiden käyttöä. Leppäveden hoivakodissa on kuntouttavat olohuoneet, jotka aktivoivat liikkeeseen ja liikkumaan.

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää