Attendo Jussila

Säkylässä sijaitsevassa Attendo Jussila tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Jokaisella asukkaallamme on oma tilava huone sekä käytössään viihtyisät yhteistilat. Yksilöllisesti suunniteltu hoiva ja turvallinen ympäristö edistävät ja ylläpitävät asukkaidemme toimintakykyä.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Pyhän Henrikintie 2

 • 27840 Säkylä

 • Satakunta

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 18

  Huoneen koko - yksiö 13 m2 ja kaksiot 20 m2

  Valmistunut - 2011

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 1

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Jussila tarjoaa palveluasumista viihtyisässä ja kotoisassa hoivakodissa. Ammattitaitoinen ja välittävä hoivahenkilökuntamme on ympärivuorokauden asukkaiden tukena ja apuna. Tavoitteenamme on tarjota mielekästä arkea ja yksilöllistä hoivaa hyvän elämänlaadun takaamiseksi.

Asukkailla omat avarat ja valmiiksi kalustetut huoneet, joissa pienoiskeittiö sekä invavarusteltu wc/suihku. Jussilassa on kodikkaat yhteiset tilat ja iso terassi, josta aukeaa upea näkymä Köyliönjärvelle.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Asukkaille pidetään toiminnallisia tuokioita säännöllisesti, luetaan lehtiä ja lauletaan. Ulkoilemme säännöllisesti maalaismaisemissa asukkaiden kotiseudulla. Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisen kyläyhdistyksen sekä Lallin yläkoulun kanssa. Meillä käy vapaaehtoisia pitämässä seuraa vanhuksille ja ulkoiluttamassa pyörätuoliasukkaita, sekä lapsia esiintymässä ja tuomassa piristystä arkeen.

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää