Hyppää sisältöön

Attendo Koivula

Turussa sijaitseva Attendo Koivula tarjoaa viihtyisissä ja kotoisissa tiloissa palveluasumista ikäihmisille, jotka tarvitsevat eri tasoista apua ja tukea päivittäisessä elämässään.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Murkionkatu 6

 • 20740 Turku

 • Varsinais-Suomi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 30

  Huoneen koko - 21 ja 42 m2

  Valmistunut - 2018

  Hyvinvointialue - Varsinais-Suomen hyvinvointialue - Varha

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Ryhmäkodit - 2

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Koivulassa jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja sekä suunnitellaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yhdessä asukkaan, hoitohenkilökunnan sekä omaisten kanssa. Hoiva-alan ammattilaisista koostuva, iloinen ja energinen tiimi huolehtii asukkaista ympäri vuorokauden.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Koivulassa on 30 huonetta. Asukashuoneet ovat kooltaan 20 m2. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc-/suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta osa huoneista on muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä tilavat yhteiset tilat, joissa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa ovat asukkaittemme käytössä. Piha-alue on turvallinen ja kutsuva paikka liikkua ja ulkoilla.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteenja tarjoamme paljon iloista ja kiinnostavaa toimintaa, josta voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa huomioiden. Asukkaamme voivat nauttia monipuolisesta virike- ja harrastetoiminnasta mm. ulkoilun ja lenkkeilyn sekä taide- ja kulttuurielämysten muodossa. Hoivakodissa vierailee jalkahoitaja ja kampaaja, joiden palveluita voi ostaa omakustannushintaan. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.

Story image

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti
Laura Ketonen
puh. 041 730 8080
laura.ketonen@attendo.fi

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää