Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Peiponhovi

Hurtinkatu 10, 20610, Turku

Tervetuloa meille

Taru Miettinen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen, Lyhytaikainen asuminen
Paikkojen määrä
63
Huoneen koko
25 m2-50 m2
Valmistunut
2016
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 2957

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Peiponhovi 63-paikkainen palvelukoti Turussa. Peiponhovi sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Kevyttä palveluasumista on saatavilla eri hintaisina palvelupaketteina, huolenpidon tarpeesta riippuen. Tehostettu palveluasuminen sisältää kokonaisvaltaisen, ympärivuorokautisen hoivan sekä sitä tukevat palvelut. Tarjolla on myös lyhytaikaista asumista,esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jota päivitetään tarpeen mukaan.

Peiponhoivn ajatuksena on tuoda kulttuuria hoivakodin arkeen. Kulttuuri viihdyttää ja tuo elämään mielekkyyttä. Lisäksi se tekee hyvää aisteille ja muistille sekä vahvistaa ihmisen identiteettiä sekä yhteisöllisyyden tunnetta.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Peiponhovissa on neljä ryhmäkotia, joissa on yhteensä 63 asukaspaikkaa. Jokaisella asukkaalla on oma 25m2 huone, jossa on peruskalusteet ja esteetön WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Saatavilla on myös 50m2 kokoisia kahden hengen huoneita, joihin voi muuttaa esimerkiksi pariskuntana. Kaikki Peiponhovin tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeet huomioiden. Hoivakodissa on asukkaille yhteinen, tilava oleskeluhuone ja ruokailutila yhdessäoloon ja seurusteluun, viihtyisä saunaosasto sekä kuntoutukseen tarkoitettu hyvinvointitila. Asukkaiden käytössä on myös luonnonläheinen ja helppokulkuinen piha-alue, jossa on mukava ulkoilla.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Peiponhovissa korostamme aktiviteettien suunnittelussa kulttuuria ja taidetta. Kulttuuri viihdyttää ja tuo elämään mielekkyyttä. Lisäksi se tekee hyvää aisteille ja muistille sekä vahvistaa ihmisen identiteettiä sekä yhteisöllisyyden tunnetta. Mopuoliseen ohjelmaan kuuluu asukkaiden toiveita kuunnellen muun muassa musiikkia, taidepajoja, lukuhetkiä ja muistelutuokioita. Kannustamme mukaan yhteiseen tekemiseen mutta takaamme myös mahdollisuuden vetäytyä omaan rauhaan.

Kuntouttava toiminta

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti
Aleksi Ahokas
puh. 041 730 8033
aleksi.ahokas@attendo.fi

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.439774,"lng":22.342526},"content":"<h4>Attendo Peiponhovi</h4><p>Hurtinkatu 10, 20610 </br> 20610 Turku </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.439774,22.342526' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Hurtinkatu 10, 20610,
20610 Turku
Länsi-Suomi

Löydä meille