Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Peiponhovi

Hurtinkatu 10, 20610, Turku

Tervetuloa meille

Taru Miettinen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen, Lyhytaikainen asuminen
Paikkojen määrä
59
Huoneen koko
26 m2-52 m2
Valmistunut
2016

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Peiponhovi 59-paikkainen palvelukoti Turussa. Peiponhovi sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Palveluasumista on saatavilla eri hintaisina palvelupaketteina, huolenpidon tarpeesta riippuen. Tehostettu palveluasuminen sisältää kokonaisvaltaisen, ympärivuorokautisen hoivan sekä sitä tukevat palvelut. Tarjolla on myös lyhytaikaista asumista, esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jota päivitetään tarpeen mukaan. Järjestämme asukkaille lisäpalveluita (mm. kampaaja ja jalkahoitaja) tarpeen mukaan omakustannushintaan.

Peiponhovin ajatuksena on tuoda taidetta ja kulttuuria hoivakodin arkeen. Kulttuuri viihdyttää ja tuo elämään mielekkyyttä. Lisäksi se tekee hyvää aisteille ja muistille sekä vahvistaa ihmisen identiteettiä sekä yhteisöllisyyden tunnetta.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Peiponhovi sijaitsee rauhallisella luonnonläheisellä alueella Turun Hurttivuoressa. Peiponhovissa on neljä ryhmäkotia, joissa on yhteensä 59 asukaspaikkaa. Jokaisella asukkaalla on oma 26m2 huone, jossa on peruskalusteena sänky, verhot ja esteetön WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Saatavilla on myös 52m2 kokoisia kahden hengen huoneita, joihin voi muuttaa esimerkiksi pariskuntana. Kaikki Peiponhovin tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeet huomioiden. Hoivakodin jokaisessa ryhmäkodissa on asukkaille yhteinen, tilava oleskeluhuone ja ruokailutila yhdessäoloon ja seurusteluun. Peiponhovissa on viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös luonnonläheinen ja helppokulkuinen piha-alue, jossa on mukava ulkoilla.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Peiponhovissa korostamme aktiviteettien suunnittelussa kulttuuria ja taidetta. Kulttuuri viihdyttää ja tuo elämään mielekkyyttä. Lisäksi se tekee hyvää aisteille ja muistille sekä vahvistaa ihmisen identiteettiä sekä yhteisöllisyyden tunnetta. Monipuoliseen ohjelmaan kuuluu asukkaiden toiveita kuunnellen muun muassa musiikkia, taidepajoja, lukuhetkiä ja muistelutuokioita. Kannustamme mukaan yhteiseen tekemiseen mutta takaamme myös mahdollisuuden vetäytyä omaan rauhaan. Kuukausittaisen virikeohjelman suunnittelee viriketyöryhmä ja arjen aktiviteetteja organisoi Peiponhovin oma virikeohjaaja.

Kuntouttava toiminta

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti
Aleksi Ahokas
puh. 041 730 8033
aleksi.ahokas@attendo.fi

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.439774,"lng":22.342526},"content":"<h4>Attendo Peiponhovi</h4><p>Hurtinkatu 10, 20610 </br> 20610 Turku </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.439774,22.342526' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Hurtinkatu 10, 20610,
20610 Turku
Länsi-Suomi

Löydä meille