Attendo Amanda

Pehulankaari 2, Sastamala

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikäihmisille, Senioriasunnot, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
20,5 m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaLaura kakko

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Amanda on Sastamalaan keväällä 2018 valmistunut 30-paikkainen ikäihmisten asumisyksikkö. Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa sekä eri tasoista palveluasumista. Asuminen Attendo Amandassa on portaatonta, eli pois ei tarvitse muuttaa kunnon muuttuessakaan. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena. Kyvyempi palveluasuminen Amandassa on tarkoitettu ikäihmisille, joilla on jo hieman palveluiden tarvetta, mutta ei tarvetta ympärivurokautiseen apuun. Asut omassa vuokra-asunnossa ja sinulle on räätäöity tarpeittesi mukaan henkilökohtainen palvelupaketti. Asuminen meillä on turvallista ja huoletonta.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse kotoisiksi omilla tutuilla tavaroillaan. Asukashuoneet ovat kooltaan noin 20 neliömetriä. Kodissa on asukkaille yhteiset, esteettömät ja tilavat oleskelu- ja ruokailutilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja tavata naapureita. Asukkailla on mahdollisuus viikoittaiseen saunomiseen yhteisellä saunaosastolla.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki palvelukodissa on asukkaittensa näköistä. Pyrimme säilyttämään asukkaan arjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Asukkaamme heräävät ja asettuvat yöpuulle omaan tahtiin, seuraamme ja ohjaamme vuorokausirytmiä ja riittävän levon toteutumista. Perushoidolliset toimet hoidetaan mahdollisuuksien mukaan asukkaan tottumusten mukaisesti ja yksilölliset sairaanhoidolliset toimenpiteet lomitetaan päivään. Viriketoiminta on laajaa ja monipuolista ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme myös viriketoimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

"Viihdyn täällä!"

Hoivakoti Amandan asukas

Lue, miten meille pääsee asukkaaksi.

Tutustu, mihin tukiin voit asukkaana olla oikeutettu.

Maukas ja ravitseva ruoka on osa hyvää hoivaa.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.2870607,"lng":22.6953127},"content":"<div>Marker 1<\/div>"}]}