Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Ankkuri

Ollinkalliontie 11, 92100, Raahe

Tervetuloa meille

Tanja Pussila, Hoivakodin johtaja

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Palvelut vammautuneille, Senioriasunnot, Palveluasuminen, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
25
Huoneen koko
26 m2
Valmistunut
2017
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 050 465 4179

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Ankkuri tarjoaa eritasoisia hoiva- ja asumispalveluita 25:lle ikääntyneelle asukkaalle. Kodin asukaspaikoista kahdeksan on palveluasumiseen suunnattuja ja 17 tehostettuun asumispalveluun suunnattuja. Asukkaaksi Ankkuriin voivat tulla ikääntyneet sekä vammautuneet henkilöt, jotka tarvitsevat arjessaan eritasoista apua ja tukea. Kuntouttava hoivatyö on läsnä jokaisessa arjen hetkessä. Hoitotyöntekijät kannustavat, ja ohjaavat asukkaita oman toimintakykynsä ylläpitämiseen. Asukkaiden yksilölliset voimavarat huomioidaan sekä autetaan aina tarvittaessa. Meille voit tulla myös kuntoutumaan lyhytaikaisjaksolle. Palvelu on tarkoitettu esimerkiksi omaishoitajan lomien ajaksi, sairaalajakson jälkeen tehokuntoutumaan, kotona pärjäämisen tueksi tai putkiremontin ajaksi. Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä tai itsemaksavana asiakkaana.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Ankkuri on ARA–kohde, joka mahdollistaa kohtuuhintaisen vuokra-asumisen. Palvelukoti mahdollistaa kodinomaisen ja kiireettömän yhteisöllisen asumismuodon, jossa huomioidaan jokaisen kodin asukkaan yksilölliset tarpeet. Ankkurin jokaisella asukkaalla on oma huone eli oma koti, jonka asukas saa halutessaan kalustaa kotoisaksi omilla kalusteillaan ja rakkailla tavaroillaan. Kodin uudet tilat on suunniteltu ikääntyneiden ja vammautuneiden tarpeisiin sopiviksi. Avarassa kodissa on esimerkiksi liikuntarajoitteisten henkilöiden helppo liikkua. Kodin mukavat ja turvallisetyhteiseen käyttöön suunnitellut tilat mahdollistavat ajanvieton, rentoutumisen sekä erilaiset arjen puuhat. Pihamaa on suunniteltu turvalliseen ulkoiluun. Kodin omassa keittiössä valmistetaan monipuolista kotiruokaa ja herkkuja kahvihetkiin ja juhliin.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Kodin toimintaa ohjaavia arvoja ovat yksilöllisyyden kunnioittaminen, yhteisöllisyys, läheisyys ja välittäminen. Hyvään arkeen kuuluu kuntouttavat viriketoiminnot, niin kodissa kuinkodin ulkopuolellakin. Ankkurin monipuoliseen viriketoimintaan kuuluu erilaisia liikunta-, musiikki-, keskusteluryhmiä sekä pelihetkiä. Asukkaiden kanssa tehdään myös vierailuita kodin ulkopuolelle ja kodilla käy mielenkiintoisia ja innostavia vieraita. Erilaisten askareiden ohella kodin arkeen kuuluu leppoisa rentoutuminen ja ajanvietto, ilman kiirettä ja kellonaikoja. Asukkaiden läheiset ja ystävät ovat aina tervetulleita osallistumaan kodin arkeen.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":64.676969,"lng":24.492577},"content":"<h4>Attendo Ankkuri</h4><p>Ollinkalliontie 11, 92100 </br> 92100 Raahe </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=64.676969,24.492577' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ollinkalliontie 11, 92100,
92100 Raahe
Länsi-Suomi

Löydä meille