Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Aurora

Rantapolku 1-3, 99800, Ivalo

Tervetuloa meille

Minna Korpivaara, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
24
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2015

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Aurora on 22-paikkainen, nykyaikainen ja viihtyisä hoivakoti ikäihmisille. Aktiivinen, kuntouttava arki on johtava ajatuksemme ja läsnä kaikissa arjen toiminnoissa. Hoivakoti on turvallinen vaihtoehto, kun itsenäinen arki ei enää ole mahdollista. Jokaisella asukkaalla on omahoitaja ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Tavoiteenamme on säilyttää asukaan arki mahdolisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma asukashuoneensa, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan. Asunnot ovat tilavia, omalla kylpyhuoneella ja peruskalusteilla varustettuja -muuten asukkaamme saavat kalustaa kotinsa itse. Hoivakodissamme on tilava saunaosasto, oma aidattu piha ja iso terassi. Talvi-aikaan voimme seurata lintujen ruokintaa takapihalla avarista ikkunoistamme.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki kodilla on asukkaittensa näköistä. Toimintahetkiä pidämme useamman kerran viikossa mm. jumppaa, bingoa, muistelua, pelejä, leipomista sekä karvakaverien vierailuita. Kysymme asukkaidemme mieltymyksiä toiminnan suhteen ja pyrimme toteuttamaan mielekästä toimintaa jokaiselle. Toivotamme asukkaiden läheiset ja omaiset tervetulleiksi vierailuille ja mukaan asukaiden arkeen ja juhlaan.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":68.658664,"lng":27.525613},"content":"<h4>Attendo Aurora</h4><p>Rantapolku 1-3, 99800 </br> 99800 Ivalo </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=68.658664,27.525613' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Rantapolku 1-3, 99800,
99800 Ivalo
Pohjois-Suomi

Löydä meille