Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Esteri

Arppentie 4 B, 82500, Kitee

Tervetuloa meille

Minna Takkunen, Hoivakodin johtaja

Olen tavoitettavissa ma-pe 8-16. Ryhmäkotiemme puhelinnumerot löytyvät Muut yhteystiedot -kohdasta.

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
41
Huoneen koko
20,5 m2
Valmistunut
2018

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten:
Ryhmäkoti 1 Hilima: 044 4941497, Ryhmäkoti 2 Onni: 044 4941496

 

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Esteri on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Esterissä on 41 asukaspaikkaa. Esteri sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille ja vaikeavammaisille. Asukkaitten tukena ja apuna on ammattitaitoinen ja välittävä henkilökunta ympäri vuorokauden. Hoivakoti sijaitsee keskellä kaupunkia kauniin maiseman keskellä, aivan palveluiden äärellä.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Esterissä asukashuoneita on 41. Huonekoko on 20,5 m2. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Attendo Esterissä on viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä tilavat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös saunaosasto, jossa löylyt lämpiävät asukkaiden toiveesta. Asukkaiden käytössä on myös iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Toteutamme kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös viriketoiminnalle on paremmat edellytykset. Elämä palvelukodissa on asukkaittensa näköistä. Järjestämme monipuolista ja mielekästä ohjelmaa, jota suunnitellaan asukkaiden toiveiden mukaan. Sosiaalisiin voimavaroihin ja -suhteisiin kiinnitetään huomiota, mahdollistaen myös omaan rauhaan vetäytymisen. Huomioimme toiminnassamme myös merkkipäivät ja juhlapyhät.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.0977707,"lng":30.1311855},"content":"<h4>Attendo Esteri</h4><p>Arppentie 4 B, 82500 </br> 82500 Kitee </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.0977707,30.1311855' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Arppentie 4 B, 82500,
82500 Kitee
Itä-Suomi

Löydä meille