Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Myös sisätiloissa vierailut onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Graniitti

Virastotie 13, 34300 Kuru, Ylöjärvi

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Senioriasunnot
Paikkojen määrä
41
Huoneen koko
21 m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaHanna Hyvönen

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Graniitti on Kurussa, luonnonläheisellä alueella sijaitseva 41-paikkainen ikäihmisten asumisyksikkö. Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa sekä eri tasoista palveluasumista. Kevyempi palveluasuminen on tarkoitettu ikäihmisille, joilla on jo hieman palveluiden tarvetta, mutta ei tarvetta ympärivurokautiseen apuun. Asut omassa vuokra-asunnossa ja sinulle on räätälöity tarpeittesi mukaan henkilökohtainen palvelupaketti. Asuminen meillä on turvallista ja huoletonta.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse kotoisiksi omilla tutuilla tavaroillaan. Asukashuoneet ovat kooltaan noin 21 m2. Kodissa on asukkaille yhteiset, esteettömät ja tilavat oleskelu- ja ruokailutilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja tavata naapureita. Asukkailla on mahdollisuus viikoittaiseen saunomiseen yhteisellä saunaosastolla.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki palvelukodissa on asukkaittensa näköistä. Pyrimme säilyttämään asukkaan arjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Asukkaamme heräävät ja asettuvat yöpuulle omaan tahtiin, seuraamme ja ohjaamme vuorokausirytmiä ja riittävän levon toteutumista. Perushoidolliset toimet hoidetaan mahdollisuuksien mukaan asukkaan tottumusten mukaisesti ja yksilölliset sairaanhoidolliset toimenpiteet lomitetaan päivään. Viriketoiminta on monipuolista ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään huomiota, mahdollistaen myös omaan rauhaan vetäytymisen. Järjestämme myös viriketoimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.881103,"lng":23.732474},"content":"<h4>Attendo Graniitti</h4><p>Virastotie 13, 34300 Kuru </br> 34300 Ylöjärvi </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.881103,23.732474' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Virastotie 13, 34300 Kuru,
34300 Ylöjärvi
Länsi-Suomi

Löydä meille