Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Hakalahti

Ilkantie 1A, 67100, Kokkola

Tervetuloa meille

Veera-Maria Bergman, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
56
Palvelua kielillä
Suomi
24/7 hoitaja
Kyllä

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Hakalahti tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille. 56-paikkainen hoivakoti tarjoaa laadukkaita hoiva- ja asumispalveluita Kokkolassa. Sijaitsemme rauhallisella ja luonnonläheisellä alueella. Ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden. Pyrimme säilyttämään asukkaan arjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, joka perehtyy asukkaan yksilölliseen hoitosuunnitelmaan ja vastaa asukkaan asioista hovakodilla.
 
Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkaat asuvat omissa huoneissaan, jotka on varusteltu tilavalla wc/suihkutilalla. Asukkaat saavat sisustaa oman asuntonsa mielensä mukaan itselleen kotoisiksi. Asukkaillamme on käytössä yhteiset viihtyisät oleskelutilat joissa on mukava viettää yhteistä aikaa. Ulkoilemaan pääsee helposti turvalliselle ja kauniille piha-alueelle aina sään salliessa.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Kannustamme asukkaitamme aktiivisuuteen ja yhdessä oloon mahdollistaen myös omaan rauhaan vetäytymisen. Aktiviteetteihin voi kuulua esimerkiksi muistelutuokioita, musiikkia, vierailuja sekä pelejä. Kuuntelemme asukkaittemme toiveita aktiviteettien suunnittelussa ja jokainen löytää varmasti itselleen mieleistä ja mielekästä tekemistä. Myös ruokailuhetki on tärkeää yhdessäolon aikaa joka rytmittää arkea. Meillä tarjoillaan maukasta kotiruokaa omasta keittiöstä ikäihmisten ravintosuositukset ja erikoisruokavaliot huomioiden.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.84599,"lng":23.1346},"content":"<h4>Attendo Hakalahti</h4><p>Ilkantie 1A, 67100 </br> 67100 Kokkola </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.84599,23.1346' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Ilkantie 1A, 67100,
67100 Kokkola
Länsi-Suomi

Löydä meille