Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Hedvig Sofia

Eläintarhantie 11, 00530, Helsinki

Tervetuloa meille

Johanna Börman-Långström , Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
26
Huoneen koko
9,5 - 35,5 m2
Palvelua kielillä
Suomi, Svenska
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 2 krs. 044 494 4975, 3 krs. 044 494 4976

Yksilöllistä hoivaa

Jo vuodesta 1894 asti vanhusten hoivakotina toiminut Attendo Hedvig Sofia on perinteikäs ja kodikas, Helsingin Kalliossa sijaitseva 26-paikkainen ikäihmisille suunnattu tehostetun palveluasumisen hoivakoti. Attendon operoimana hoivakoti on toiminut vuodesta 2009. Hedvig Sofia on erikoistunut muistisairaiden hoitoon. Hoivakoti sijaitsee meren läheisyydessä, puistomaisessa ympäristössä ja lähellä keskustan palveluja.

Hoitohenkilökunta on paikalla ympärivuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Hedvig Sofian tiloja on remontoitu vastaamaan nykysiä laatuvaatimuksia rakennuksen arvokasta historiaa kunnioittaen. Tuemme asukkaiden omatoimisuutta päivittäisessä hoitotyössä ja omaisten kanssa olemme säännöllisesti yhteydessä ja heillä on aktiivinen rooli asukkaiden arjessa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakotiasumisen tavoitteena on tukea ikääntyvien ihmisten itsenäistä selviytymistä kodinomaisessa ympäristössä. Jokaisella asukkaalla on oma huoneensa, jonka voi sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan.

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Asukkaiden ulkoilu on tärkeää sekä asukkaille itselleen että hoitohenkilökunnalle. Asukkaat ulkoilevat hoitajiemme kanssa talomme pihalla ja lähipuistossa. Talon parvekkeet ovat ahkerassa käytössä kesäisin. Pianisti käy säännöllisesti kuukausittain soittamassa ja laulamassa yhdessä asukkaiden kanssa. Lisäksi pari kertaa vuodessa vierailee muitakin musiikkiesiintyjiä. Asukkaille pidetään jumppahetkiä pidetään asukkaille ja halukkaille järjestetään myös seurakunnan vierailuja järjestetään.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.1824592,"lng":24.9398628},"content":"<h4>Attendo Hedvig Sofia</h4><p>Eläintarhantie 11, 00530 </br> 00530 Helsinki </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.1824592,24.9398628' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Eläintarhantie 11, 00530,
00530 Helsinki
Etelä-Suomi

Löydä meille