Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Myös sisätiloissa vierailut onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Hedvig Sofia

Eläintarhantie 11, 00530, Helsinki

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
28
Huoneen koko
9,5 - 35,5 m2
Palvelua kielillä
Suomi, Svenska

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaJohanna Börman-Långström

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 2 krs. 044-4944975, 3 krs. 044-4944976

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Jo vuodesta 1894 asti vanhusten hoivakotina toiminut Attendo Hedvig Sofia on perinteikäs ja kodikas, Helsingin Kalliossa sijaitseva 34-paikkainen ikäihmisille suunnattu tehostetun palveluasumisen hoivakoti. Attendon operoimana hoivakoti on toiminut vuodesta 2009. Hedvig Sofia on erikoistunut muistisairaiden hoitoon. Hoivakoti sijaitsee meren läheisyydessä, puistomaisessa ympäristössä ja lähellä keskustan palveluja.
Hoitohenkilökunta on paikalla ympärivuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Hedvig Sofian tiloja on remontoitu vastaamaan nykysiä laatuvaatimuksia rakennuksen arvokasta historiaa kunnioittaen. Tuemme asukkaiden omatoimisuutta päivittäisessä hoitotyössä ja omaisten kanssa olemme säännöllisesti yhteydessä ja heillä on aktiivinen rooli asukkaiden arjessa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakotiasumisen tavoitteena on tukea ikääntyvien ihmisten itsenäistä selviytymistä kodinomaisessa ympäristössä. Jokaisella asukkaalla on oma huoneensa, jonka voi sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Asukkaiden ulkoilu on tärkeää sekä asukkaille itselleen että hoitohenkilökunnalle. Asukkaat ulkoilevat hoitajiemme kanssa talomme pihalla ja lähipuistossa. Talon parvekkeet ovat ahkerassa käytössä kesäisin. Pianisti käy säännöllisesti kuukausittain soittamassa ja laulamassa yhdessä asukkaiden kanssa. Lisäksi pari kertaa vuodessa vierailee muitakin musiikkiesiintyjiä. Asukkaille pidetään jumppahetkiä pidetään asukkaille ja halukkaille järjestetään myös seurakunnan vierailuja järjestetään.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.1824592,"lng":24.9398628},"content":"<h4>Attendo Hedvig Sofia</h4><p>Eläintarhantie 11, 00530 </br> 00530 Helsinki </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.1824592,24.9398628' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Eläintarhantie 11, 00530,
00530 Helsinki
Etelä-Suomi

Löydä meille