Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Heikinhelmi

Heikinlammentie 12, 77570, Pieksämäki

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
27
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaSanna Markkanen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444 942 653

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Heikinhelmi on 2018 Jäppilään avattu viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö. Sijaitsemme keskellä kirkonkylää, kauniin järvimaiseman äärellä. Attendo Heikinhelmi sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Heikinhelmessä on 27 asukashuonetta, joista 15 asukashuonetta on palveluasumisen ja tehostetun palveluasumisen asukkaille päärakennuksessa. Pihapiirissä on kaksi 6 huoneiston rivitaloa itsenäisemmin pärjääville asukkaille.

Heikinhelmessä tarjoamme turvallisen ja viihtyisän kodin, jossa ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yksilölliset tarpeet huomioiden.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Heikinhelmessä on viihtyisä ja kotoisa yhteinen tila, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakoidssa on on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue järvimisemalla. Attendo Heikinhelmen pihapiirissä sijaitsevat rivitalohuoneistot ovat tilavia kaksioita omalla keittiöllä ja tarkoitettu itsenäisemmin pärjääville asukkaille.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen sekä tarjoamme paljon iloista ja kiinnostavaa toimintaa, josta kukin voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa mukaan. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään saman suuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Toivotamme asukkaiden omaiset ja läheiset tervetulleiksi mukaan kodin arkeen.

"Tänne on kiva tulla, lämmin vastaanotto ja puolisoa kohdellaan kuin omaa ukkia"

Asukkaan vaimo

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":62.376665,"lng":27.4303279},"content":"<h4>Attendo Heikinhelmi</h4><p>Heikinlammentie 12, 77570 </br> 77570 Pieksämäki </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=62.376665,27.4303279' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Heikinlammentie 12, 77570,
77570 Pieksämäki
Itä-Suomi

Löydä meille