Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Hellä

Puusepänkatu 1, 23500 , Uusikaupunki

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
60
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2013

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaMinna Kilpinen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044-4944872

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Hellä on Uudessakaupungissa sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Hoivakodissa on 60 asukaspaikka neljässä ryhmäkodissa. Hoivakoti on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat monipuolista tukea ja hoivaa asumisessa sekä päivittäisissä toimissaan.
Moniammatillinen henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden ja kaikille asukkaille nimetään omahoitaja. Jokaisen asukkaan kanssa tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Toivotamme myös omaiset mukaan asukkaiden ja kodin arkeen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Kaikilla asukkailla on omat 25m2 kokoiset huoneet joiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Asukas saa kalustaa huoneensa omilla huonekaluilla ja rakkailla tavaroillaan. Valmiina huoneessa on laadukas hoitosänky ja patja. Hoivakodissa on kodikkaat yhteiset tilat, joissa ruokaillaan, vietetään yhteistä aikaa ja järjestetään erilaista arjen aktiviteettia.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Attendo Hellässä käy säännöllisesti pappi ja kanttori, sekä erilaisia laulajia ja soittajia viihdytämässä asukkaitamme. Myös ystäväkoirat, Hali-bernit, vierailevat asukkaittemme ilona. Hoitokodissamme asustaa oma Lissu-kissamme joka viettää leppoisaa elämää piristäen asukkaitamme.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.8073552,"lng":21.4228927},"content":"<h4>Attendo Hellä</h4><p>Puusepänkatu 1, 23500 </br> 23500 Uusikaupunki </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.8073552,21.4228927' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Puusepänkatu 1, 23500 ,
23500 Uusikaupunki
Länsi-Suomi

Löydä meille