Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Herttuatar

Harjunsalontie 2 B, 36220 , Kangasala

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
53
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2016

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaJenni Petäjistö

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 4941289

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Herttuattar on syyskuussa 2016 Kangasalle avattu ikäihmisten hoivakoti, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista. Herttuattaressa asut omassa tilavassa huoneessasi ja käytössäsi ovat viihtyisät yhteistilat sekä turvallinen piha-alue. Herttuatar tarjoaa asukkaalle turvallista ja ammattitaitoista hoivaa sekä mielekkään ja merkityksellisen arjen.
Ammattitatoinen hoivahenkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkailla on omat 20m2 kokoiset huoneet, jossa jokaisessa on inva-mitoitettu kylpyhuone. Hoivakodissa on kaksi ryhmäkotia, joissa on asukkaiden yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä terassi tai parveke. Hoivakodissamme on oma aidattu piha ja viihtyisät yhteiset oleskelutilat. Asukkaiden käytössä on myös tilava saunaosasto.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hoivakodin toimintafilosofiassa painotetaan toiminnallista ympäristöä, joka tukee ikäihmisten liikkumista, fyysisen lihaskunnon harjoittamista ja sosiaalista kanssakäymistä. Kannustamme yhteisöllisyyteen ja järjestämme monenlaista ohjelmaa palvelukodilla. Toivotamme myös omaiset tervetulleeksi tutustumaan ja osallistumaan toimintaamme.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.4717657,"lng":24.0232654},"content":"<h4>Attendo Herttuatar</h4><p>Harjunsalontie 2 B, 36220 </br> 36220 Kangasala </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.4717657,24.0232654' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Harjunsalontie 2 B, 36220 ,
36220 Kangasala
Länsi-Suomi

Löydä meille