Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Hoivalinna

Niittypolku 2, 23800, Laitila

Tervetuloa meille

Marika Rautarinta, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
24/7 hoitaja
Kyllä
Palveluseteli käy
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 4783

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Hoivalinna on Laitilassa sijaitseva, kesällä 2013 avautunut 30-paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Attendo Hoivalinnassa on kaksi ryhmäkotia, Saaristo ja Lehto, joissa kummassakin on 15 asuntoa. Moniammatillinen henkilökunta paikalla ympäri vuorokauden ja jokaisella asukkaalla on omahoitaja nimettynä. Henkilökohtainen palvelu- ja hoitosuunnitelma laaditaan jokaiselle asukkaalle yhdessä asukkaan, omaisten ja henkilökunnan kanssa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Hoivalinnassa asukkaalla on oma 25m2 kokoinen huoneensa. Hoivalinna on suunniteltu asukkaiden hyvää arkea ajatellen, se on kodikas ja viihtyisä, tilat ovat esteettömiä ja niissä on turvallista liikkua. Varmistamme yksityisyyden kaikille asukkaille, mutta yksinäinen ei tarvitse olla: seuraa ja apua on aina saatavilla. Tilat ovat viihtyisä, valoisat ja ikäihmisten tarpeet huomioiden suunnitellut. Talvipuutarha on hoivakotimme ylpeys. Pihalla on monipuolista istutusta sekä aidattu turvallinen ulkoilualue.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Hoivalinnassa ulkoillaan päivittäin. Liikumme ja teemme retkiä asukkaidemme toiveiden mukaisesti. Seurakunta on tärkeä yhteistyökumppanimme ja he käyvät pitämässä säännöllisesti hartaushetkiä. Myös vapaaehtoistoiminta on aktiivista hoivakodissamme. Yhteisissä oleskelutiloissa tai pihalla voi nauttia naapureiden seurasta ja talvipuutarhassa kauniista istutuksista.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.8913183,"lng":21.6952842},"content":"<h4>Attendo Hoivalinna</h4><p>Niittypolku 2, 23800 </br> 23800 Laitila </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.8913183,21.6952842' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Niittypolku 2, 23800,
23800 Laitila
Länsi-Suomi

Löydä meille