Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Honkarinne

Sirkkusentie 2, 17200 Vääksy, Asikkala

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
50
Huoneen koko
15,5-25,5 m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtaja, arkisin 8-16Minna Tuominen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444941266 24/7

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Honkarinne on 50-paikkainen tehostetun asumisen hoivakoti ympärivuorokautista tukea ja hoivaa tarvitseville ikääntyneille. Honkarinne sijaitsee kauniilla Vesijärven ja Päijänteen rajaamalla kannaksella, aivan palvelujen tuntumassa. Honkarinne koostuu kolmesta rakennuksesta, jotka ovat yhteydessä toisiinsa. Ammattitaitoinen hoitohenkilökunta on paikalla vuorokauden ympäri ja jokaiselle hoivakodin asukkaalle laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Toiminnallisuus, välittäminen ja yhteisöllisyys ovat tärkeitä arvojamme. Toivotamme myös asukkaan läheiset lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan Honkarinteeseen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkaat asuvat omissa huoneissaan joiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi.
Kodissa on viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä tilavat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on lisäksi iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme monipuolisesti iloista, fiksua sekä kiiinnostavaa puuhaa, josta kukin voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa mukaan. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.173276,"lng":25.539337},"content":"<h4>Attendo Honkarinne</h4><p>Sirkkusentie 2, 17200 Vääksy </br> 17200 Asikkala </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.173276,25.539337' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Sirkkusentie 2, 17200 Vääksy,
17200 Asikkala
Etelä-Suomi

Löydä meille