Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Honkarinne

Sirkkusentie 2, 17200 Vääksy, Asikkala

Tervetuloa meille

Minna Tuominen, Hoivakodin johtaja, arkisin 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
48
Huoneen koko
15,5-25,5 m2
Valmistunut
2018
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 1266 (24/7)

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Honkarinne on 48-paikkainen tehostetun asumisen hoivakoti ympärivuorokautista tukea ja hoivaa tarvitseville ikääntyneille. Honkarinne sijaitsee kauniilla Vesijärven ja Päijänteen rajaamalla kannaksella, aivan palvelujen tuntumassa. Honkarinne koostuu kolmesta rakennuksesta, jotka ovat yhteydessä toisiinsa. Ammattitaitoinen hoitohenkilökunta on paikalla vuorokauden ympäri ja jokaiselle hoivakodin asukkaalle laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Toiminnallisuus, välittäminen ja yhteisöllisyys ovat tärkeitä arvojamme. Toivotamme myös asukkaan läheiset lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan Honkarinteeseen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkaat asuvat omissa huoneissaan joiden yksityisyyttä kunnioitetaan. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi.
Kodissa on viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä tilavat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on lisäksi iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Kuntouttava toiminta

Kuntouttava toiminta

Korostamme Honkarinteessä kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa yksikössä lisäksi esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Seuraa arkea yksiköissämme!

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.173276,"lng":25.539337},"content":"<h4>Attendo Honkarinne</h4><p>Sirkkusentie 2, 17200 Vääksy </br> 17200 Asikkala </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.173276,25.539337' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Sirkkusentie 2, 17200 Vääksy,
17200 Asikkala
Etelä-Suomi

Löydä meille