Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Hovinsaari 1

Paimenportti 6, 48220, Kotka

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
61
Huoneen koko
21,5 – 25,5 m2
Ryhmäkotien määrä
4

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaAnu Lahtela-Kuusenoksa

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444944163

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Hovinsaari | on Joulukuussa 2010 Kotkaan avattu hoitokoti. Hoivakodissa on 61 asuntoa tehostetun palveluasumisen asiakkaille sekä mahdollisuus tarpeen mukaiseen väliaikaiseen hoivaan. Hoivakodissa on neljä kodikasta pienkotia, jotka tarjoavat ympärivuorokautista, ammattitaitoista ja yksilöllistä hoivaa ja huolenpitoa. Hovinsaaren hoivakodin toiminnan perustana on tarjota ikääntyneille Kotkalaisille parasta mahdollista hoitoa, hoivaa, huolenpitoa ja palvelua. Hoivakodin henkilökunta on erikoistunut ikääntyvien ihmisten hoitoon ja keskeistä hoitotyössä on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Henkilökunta tukee kuntouttavan työotteen menetelmin asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Hovinsaaren hoivakoti on valoisa kaksikerroksinen uudisrakennus Kotkassa. Asukashuoneet ovat 21,5-25,5m2 kokoisia ja nissä on invamietoitettu wc/suihkutila. Lisäksi hoivakodissa on yksi 16m2 kokoinen huone intervallikäyttöön. Jokainen asukas voi sisustaa kotinsa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arjen pienissä askareissa mukana oleminen ja jokaisen asukkaan yksilöllisten voimavarojen huomioiminen hoivakotien päivittäisessä toiminnassa on meille tärkeää. Omahoitajat kartoittavat asukkaidemme toiveita ja tarpeita toiminnallisuuden suhteen. Jokaisessa ryhmäkodissa on virikevastaava nimettynä. Virikevastaavat kokoontuvat kerran viikossa talossamme suunnittelemaan seuraavan viikon viikko-ohjelmaa. Keskiviikkoisin meillä on suositut päivätanssit ja leivomme yhdessä säännöllisesti.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.4666227,"lng":26.9459998},"content":"<h4>Attendo Hovinsaari 1</h4><p>Paimenportti 6, 48220 </br> 48220 Kotka </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.4666227,26.9459998' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Paimenportti 6, 48220,
48220 Kotka
Etelä-Suomi

Löydä meille