Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Iisakki

Jännekatu 17, 74120, Iisalmi

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
38
Huoneen koko
21 m2, 25 m2, 32 m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaErika Valjus-Pironetti

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444941773

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Iisakki on koti 36:lle ikääntyneelle. Tarjoamme tehostettua palveluasumista viihtyisissä tiloissa, jotka on suunniteltu ikäihmisten tarpeet huomioiden. Moniammatillinen henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle laaditaan henkilökohtainen palvelusuunnitelma ja nimetään omahoitaja.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Iisakissa asukkaat asuvat omissa 21-32 m2 huoneissaan. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila ja osa huoneista on omalla keittiöllä ja makuuhuoneella varustettuja. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi.
Attendo Iisakissa on viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä tilavat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on lisäksi iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme monipuolisesti iloista, fiksua sekä kiiinnostavaa puuhaa, josta kukin voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa mukaan. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.5711893,"lng":27.2083864},"content":"<h4>Attendo Iisakki</h4><p>Jännekatu 17, 74120 </br> 74120 Iisalmi </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.5711893,27.2083864' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Jännekatu 17, 74120,
74120 Iisalmi
Itä-Suomi

Löydä meille