Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Iisakki

Jännekatu 17, 74120, Iisalmi

Tervetuloa meille

Erika Valjus-Pironetti, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
38
Huoneen koko
21 m2, 25 m2, 32 m2
Valmistunut
2018
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 1773

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Iisakki on koti 36:lle ikääntyneelle. Tarjoamme tehostettua palveluasumista viihtyisissä tiloissa, jotka on suunniteltu ikäihmisten tarpeet huomioiden. Moniammatillinen henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle laaditaan henkilökohtainen palvelusuunnitelma ja nimetään omahoitaja.

Olemme keränneet oppaaseen tietoa siitä, mitä hoivakotiin muuttaessa käytännössä tapahtuu:

Tervetuloa hoivakotiin - opas muuttajalle ja läheiselle (pdf)

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Iisakissa asukkaat asuvat omissa 21-32 m2 huoneissaan. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila ja osa huoneista on omalla keittiöllä ja makuuhuoneella varustettuja. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi.
Attendo Iisakissa on viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä tilavat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on lisäksi iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme monipuolisesti iloista, fiksua sekä kiiinnostavaa puuhaa, josta kukin voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa mukaan. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":63.5711893,"lng":27.2083864},"content":"<h4>Attendo Iisakki</h4><p>Jännekatu 17, 74120 </br> 74120 Iisalmi </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=63.5711893,27.2083864' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Jännekatu 17, 74120,
74120 Iisalmi
Itä-Suomi

Löydä meille