Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Ilonakoti

Hiuntie 122, 23500, Uusikaupunki

Tervetuloa meille

Anne Seikola, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
15
Huoneen koko
21m2
Valmistunut
2018

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Ilonakoti on Uuteenkaupunkiin keväällä 2018 avattu ikäihmisten palvelukoti. Nykyaikaisessa ja kotoisassa palvelukodissa on 15 paikkaa ikääntyneille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa. Attendo Ilonakodissa eletään mielekästä, turvallista ja aktiivista arkea, joka perustuu yksilöllisyyteen ja osallisuuteen sekä aitoon välittämiseen. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoivan- ja asumisensuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Hoivakodissa on kolme viiden asukkaan ryhmäkotia. Asunnot ovat noin 21m2 kokoisia ja asukkaat kalustavat asuntonsa omilla tutuilla kalusteillaan, kodinomaisuuden tukemiseksi. Asukkaiden yhteiskäytössä on oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja piha.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Asukkaamme heräävät ja asettuvat yöpuulle omaan tahtiin, seuraamme ja ohjaamme vuorokausirytmiä ja riittävän levon toteutumista Perushoidolliset toimet (henkilökohtainen hygienia, pukeminen jne.) hoidetaan mahdollisuuksien mukaan asukkaan tottumusten mukaisesti. Yksilölliset sairaanhoidolliset toimenpiteet lomitetaan päivään. Arki on toiminnallista ja monipuolista. Aktiviteetteja suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.8178709,"lng":21.3950679},"content":"<h4>Attendo Ilonakoti</h4><p>Hiuntie 122, 23500 </br> 23500 Uusikaupunki </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.8178709,21.3950679' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Hiuntie 122, 23500,
23500 Uusikaupunki
Länsi-Suomi

Löydä meille