Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Ilonakoti

Hiuntie 122, 23500, Uusikaupunki

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
15
Huoneen koko
21m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaAnne Seikola

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Ilonakoti on Uuteenkaupunkiin keväällä 2018 avattu ikäihmisten palvelukoti. Nykyaikaisessa ja kotoisassa palvelukodissa on 15 paikkaa ikääntyneille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa. Attendo Ilonakodissa eletään mielekästä, turvallista ja aktiivista arkea, joka perustuu yksilöllisyyteen ja osallisuuteen sekä aitoon välittämiseen. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoivan- ja asumisensuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Oma koti

Hoivakodissa on kolme viiden asukkaan ryhmäkotia. Asunnot ovat noin 21m2 kokoisia ja asukkaat kalustavat asuntonsa omilla tutuilla kalusteillaan, kodinomaisuuden tukemiseksi. Asukkaiden yhteiskäytössä on oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja piha.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Asukkaamme heräävät ja asettuvat yöpuulle omaan tahtiin, seuraamme ja ohjaamme vuorokausirytmiä ja riittävän levon toteutumista Perushoidolliset toimet (henkilökohtainen hygienia, pukeminen jne.) hoidetaan mahdollisuuksien mukaan asukkaan tottumusten mukaisesti. Yksilölliset sairaanhoidolliset toimenpiteet lomitetaan päivään. Arki on toiminnallista ja monipuolista. Aktiviteetteja suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.8178709,"lng":21.3950679},"content":"<h4>Attendo Ilonakoti</h4><p>Hiuntie 122, 23500 </br> 23500 Uusikaupunki </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.8178709,21.3950679' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Hiuntie 122, 23500,
23500 Uusikaupunki
Länsi-Suomi

Löydä meille