Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Jämijärvi

Kotimäentie 7, 38800, Jämijärvi

Tervetuloa meille

Mari Hölttä, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Lyhytaikainen asuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2020
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 407 2241. Numero palvelukotiin: 044 407 2243 ja 044 407 2242

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Jämijärvi on 2020 valmistunut hoivakoti, joka tarjoaa tehostettua palvelusumista 30 asukkaalle. Tarjoamme myös paikkoja intervalliasumiseen esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on paikalla kodissa ympäri vuorokauden. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Jokaisella asukkaalle nimetään omahoitaja, ja laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodissa on 30 asukashuonetta. Huoneiden koko on noin 20 m2. Osa huoneista on mahdollista yhdistää pariskunnille sopivaksi kahden hengen huoneeksi. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja nauttia maittavia aterioita omasta keittiöstä.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Järjestämme monenlaista mielekästä ja mukavaa toimintaa, joihin kukin voi osallistua omien voimavarojensa mukaan. Toiminnassamme huomioimme juhlapäivät sekä merkkipyhät ja toivotamme myös asukkaiden läheiset mukaan kodin arkeen ja juhlaan.

Kuntouttava toiminta

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.818492,"lng":22.700146},"content":"<h4>Attendo Jämijärvi</h4><p>Kotimäentie 7, 38800 </br> 38800 Jämijärvi </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.818492,22.700146' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kotimäentie 7, 38800,
38800 Jämijärvi
Länsi-Suomi

Löydä meille