Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Jämijärvi

Kotimäentie 7, 38800, Jämijärvi

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2020

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtaja, arkisin toimistoaikaanEveliina Järvenpää

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444072241

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Jämijärvi on 2020 valmistunut hoivakoti, joka tarjoaa tehostettua palvelusumista 30:lle asukkaalle. Tarjoamme myös paikkoja intervalliasumiseen esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on paikalla kodissa ympäri vuorokauden. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Jokaisella asukkaalle nimetään omahoitaja, ja laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma.

Omavalvontasuunnitelmamme

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodissa on 30 asukashuonetta. Huoneiden koko on noin 20 m2. Osa huoneista on mahdollista yhdistää pariskunnille sopivaksi kahden hengen huoneeksi. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, joissa on mukava vietää yhteistä aikaa ja nauttia maittavia ayerioita omasta keittiöstä.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Järjestämme monenlaista mielekästä ja mukavaa toimintaa, joihin kukin voi osallistua omien voimavarojensa mukaan. Toiminnassamme huomioimme juhlapäivät sekä merkkipyhät ja toivotamme myös asukkaiden läheiset mukaan kodin arkeen ja juhlaan.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.818492,"lng":22.700146},"content":"<h4>Attendo Jämijärvi</h4><p>Kotimäentie 7, 38800 </br> 38800 Jämijärvi </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.818492,22.700146' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kotimäentie 7, 38800,
38800 Jämijärvi
Länsi-Suomi

Löydä meille