Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Joenrinne

Jokirinteenpolku 5, 23800, Laitila

Tervetuloa meille

Oona Trygg , Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Senioriasunnot, Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
21 m2
Valmistunut
2018
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 2673

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

30-paikkainen Attendo Joenrinne on valmistunut 2018 Laitilaan. Aktiivinen ja kuntouttava arki on johtava ajatuksemme ja läsnä kaikissa arjen toiminnoissa. Joenrinne on viihtyisä ja turvallinen vaihtoehto kodiksi, kun itsenäinen arki ei enää ole mahdollista. Palvelut räätälöidään asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan palvelusuunnitelma ohjaamaan hoivaa ja asumista. Asukkaiden tukena ja apuna on ammattitaitoinen ja välittävä henkilökunta ympäri vuorokauden.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone, muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Asukashuoneet ovat kooltaan 21 m2. Asukkaiden käytössä on yhteiseen ajanviettoon tilavat oleskelu- ja ruokailutilat. Asukkailla on myös mahdollisuus viikoittaiseen saunomiseen yhteisellä saunaosastolla. Kaikki palvelukodin tilat ovat esteettömiä ja suunniteltu asukkaiden erityistarpeet huomioiden.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki kodissa on aktiivista ja asukkaittensa näköistä. Viriketoiminta on laajaa ja monipuolista ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Kannustamme yhteiseen ajanviettoon mahdollistaen myös omaan rauhaan vetäytymisen. Pyrimme säilyttämään asukkaittena rjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Asukkaamme heräävät ja asettuvat yöpuulle omaan tahtiin, seuraamme ja tarvittaessa ohjaamme vuorokausirytmiä ja riittävän levon toteutumista.

"Hyvin olen viihtynyt. Ilmapiiri on hyvä ja tämä on niin kodinomainen, kuin suuri iso perhe. Hoitajat hyviä, herttaisia, auttavaisia ja ottavat huomioon."

Joenrinteen asukas

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.88291,"lng":21.68834},"content":"<h4>Attendo Joenrinne</h4><p>Jokirinteenpolku 5, 23800 </br> 23800 Laitila </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.88291,21.68834' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Jokirinteenpolku 5, 23800,
23800 Laitila
Länsi-Suomi

Löydä meille