Kunnat ovat alkaneet keventää hoivakotivierailuihin liittyviä rajoituksia eri puolilla Suomea. Myös sisätiloissa vierailut onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Joenrinne

Jokirinteenpolku 5, 23800, Laitila

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Senioriasunnot, Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
21 m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaOona Trygg

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 2673

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

30-paikkainen Attendo Joenrinne on valmistunut 2018 Laitilaan. Aktiivinen ja kuntouttava arki on johtava ajatuksemme ja läsnä kaikissa arjen toiminnoissa. Joenrinne on viihtyisä ja turvallinen vaihtoehto kodiksi, kun itsenäinen arki ei enää ole mahdollista. Palvelut räätälöidään asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan palvelusuunnitelma ohjaamaan hoivaa ja asumista. Asukkaiden tukena ja apuna on ammattitaitoinen ja välittävä henkilökunta ympäri vuorokauden.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone, muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Asukashuoneet ovat kooltaan 21 m2. Asukkaiden käytössä on yhteiseen ajanviettoon tilavat oleskelu- ja ruokailutilat. Asukkailla on myös mahdollisuus viikoittaiseen saunomiseen yhteisellä saunaosastolla. Kaikki palvelukodin tilat ovat esteettömiä ja suunniteltu asukkaiden erityistarpeet huomioiden.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki kodissa on aktiivista ja asukkaittensa näköistä. Viriketoiminta on laajaa ja monipuolista ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Kannustamme yhteiseen ajanviettoon mahdollistaen myös omaan rauhaan vetäytymisen. Pyrimme säilyttämään asukkaittena rjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Asukkaamme heräävät ja asettuvat yöpuulle omaan tahtiin, seuraamme ja tarvittaessa ohjaamme vuorokausirytmiä ja riittävän levon toteutumista.

"Hyvin olen viihtynyt. Ilmapiiri on hyvä ja tämä on niin kodinomainen, kuin suuri iso perhe. Hoitajat hyviä, herttaisia, auttavaisia ja ottavat huomioon."

Joenrinteen asukas

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.88291,"lng":21.68834},"content":"<h4>Attendo Joenrinne</h4><p>Jokirinteenpolku 5, 23800 </br> 23800 Laitila </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.88291,21.68834' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Jokirinteenpolku 5, 23800,
23800 Laitila
Länsi-Suomi

Löydä meille