Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Jokikartano

Sorvatie 15, 01480, Vantaa

Tervetuloa meille

Nana Lahdensuu, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
45
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2014

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Jokikartano on lämminhenkinen ja kotoisa hoivakoti ikääntyneille Vantaan Jokivarressa. Hoivakodissa asutaan erilaisista syistä (fyysinen, henkinen, sosiaalinen toimintakyky) eritasoista palvelua tarvitsevia ikäihmisiä ja muistisairaita. Tavoitteenamme on tukea muistisairaiden ihmisten itsenäistä selviytymistä kodinomaisessa ympäristössä. Jokaisella asukkaalla on nimettynä omahoitaja ja asukkaille tehdään hoitotyön ja kuntoutuksen suunnitelma, joka perustuu asukkaan tarpeisiin ja toimintakykyyn. Hoivatyössä tuetaan ja arvostetaan asiakkaiden itsenäisyyttä ja itsemääräämisoikeutta. Keskeisintä toiminnassamme on asukkaan hyvinvointi, jatkuva toiminnan kehittäminen ja henkilökunnan osaaminen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkaat asuvat omissa asunnoissaan, joitka voivat halutessaan sisustaa omilla tutuilla kalusteillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Hoivakodissa on kolme ryhmäkotia, alakerrassa kaksi sekä yläkerrassa yksi. Alakerran ryhmäkodieissa on 11 ja 14 huonetta, yläkerran ryhmäkodissa on 20 huonetta. Jokaisessa ryhmäkodissa on omat oleskelu- ja ruokailutilat, sekä sauna ja piha-alue.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Meille tärkeää on, että asukkaamme säilyttävät olemassa olevat taitonsa ja voimavaransa. Järjestämme toiminnallisia tuokioita viikoittain erilaisten toimintaryhmien merkeissä. Meillä harrastetaan kädentaitoja, liikutaan jaksamisen rajoissa ja muistellaan yhdessä. Viriketoiminnasta ja sen suunnittelusta vastaa koulutettu virikeohjaaja. Asukkaita ilahduttavat säännöllisesti kaverikoirien vierailut, myös fysioterapeutti käy hoivakodissa säännöllisesti. Joka toinen kuukausi Attendo Jokikartanossa pidetään seurakunnan hartaustilaisuus. Lisäksi lauluryhmä tulee ilahduttamaan asukkaita kuukausittain. Suunnittelemme retkiä ja muita aktiviteetteja asukkaiden toiveiden pohjalta.

“Tämä on minun koti, enkä halua pois täältä. Meitä hoidetaan niin hyvin ja meistä pidetään huolta, tekemistäkin riittää joka päivälle.”

Mies Hoivakoti Jokikartanon asukas

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.3461771,"lng":25.1134236},"content":"<h4>Attendo Jokikartano</h4><p>Sorvatie 15, 01480 </br> 01480 Vantaa </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.3461771,25.1134236' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Sorvatie 15, 01480,
01480 Vantaa
Etelä-Suomi

Löydä meille