Attendo Jooseppi

Joosepinkuja 2, Riihimäki

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikäihmisille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
35
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
21 m2

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaNiina Hartikainen

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Joosepin hoivakoti avattiin Riihimäelle kesäkäkuussa 2017. Modernissa hoivakodissa on 30 asukaspaikkaa tehostetun palveluasumisen tarpeisiin ikääntyneille ihmisille. Hoivakodin jokaisella asukkaalla on oma tilava yksityishuone, jonka saa sisustaa mieleisekseen. Asukkaiden omatoimisuutta tuetaan esteettömäksi suunnitelluilla tilaratkaisuilla.
Jokaiselle hoivakodin asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Asukkaaksi pääsee joko Riihimäen kaupungin kautta, palvelusetelillä tai omakustanteisesti. Keskeisintä toiminnassamme on asukkaan hyvinvointi, jatkuva toiminnan kehittäminen ja henkilökunnan osaaminen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodiomaista elämää

Asukkailla on omat tilavat yksityishuoneet, joista löytyy peruskalusteet ja invamitoitettu WC/kylpyhuone. Esteettömät ja turvalliset tilaratkaisut. Viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat ovat jokaisen asukkaan vapaassa käytössä. Asukkailla on mahdollisuus viikoittaiseensaunomiseen yhteisellä saunaosastolla.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs arki tukee toimintakykyä ja hyvinvointia. Sitä ajatellen olemme suunnitelleet aktiviteetteja ja muuta tekemistä ikäihmisten erilaisia toiveita kunnioittaen. Asukkailla on mahdollisuus osallistua kanssamme säännöllisiin ja monipuolisiin toimintatuokioihin kiinnostuksen ja oman jaksamisen mukaan. Hoivakotimme toiminnalliset tuokiot kattavat mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa.

Lue, miten meille pääsee asukkaaksi.

Tutustu, mihin tukiin voit asukkaana olla oikeutettu.

Maukas kotiruoka osana arkea

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.7496602,"lng":24.7465896},"content":"<div>Marker 1<\/div>"}]}