Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Jooseppi

Joosepinkuja 2, 11120, Riihimäki

Tervetuloa meille

Salla Kalliomäki, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
35
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
21 m2

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Jooseppi avattiin Riihimäelle kesällä 2017. Nykyaikaisessa hoivakodissa on 30 asukaspaikkaa tehostetun palveluasumisen tarpeisiin ikääntyneille ihmisille. Hoivakodin jokaisella asukkaalla on oma tilava yksityishuone, jonka saa sisustaa
Jokaiselle hoivakodin asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Asukkaaksi pääsee joko Riihimäen kaupungin kautta, palvelusetelillä tai omakustanteisesti. Keskeisintä toiminnassamme on asukkaan hyvinvointi, jatkuva toiminnan kehittäminen ja henkilökunnan osaaminen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodiomaista elämää

Asukkailla on omat tilavat yksityishuoneet, joista löytyy peruskalusteet ja invamitoitettu WC/kylpyhuone. Esteettömät ja turvalliset tilaratkaisut. Viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat ovat jokaisen asukkaan vapaassa käytössä. Asukkailla on mahdollisuus viikoittaiseensaunomiseen yhteisellä saunaosastolla.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs arki tukee toimintakykyä ja hyvinvointia. Sitä ajatellen olemme suunnitelleet aktiviteetteja ja muuta tekemistä ikäihmisten erilaisia toiveita kunnioittaen. Asukkailla on mahdollisuus osallistua kanssamme säännöllisiin ja monipuolisiin toimintatuokioihin kiinnostuksen ja oman jaksamisen mukaan. Hoivakotimme toiminnalliset tuokiot kattavat mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.7496602,"lng":24.7465896},"content":"<h4>Attendo Jooseppi</h4><p>Joosepinkuja 2, 11120 </br> 11120 Riihimäki </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.7496602,24.7465896' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Joosepinkuja 2, 11120,
11120 Riihimäki
Etelä-Suomi

Löydä meille