Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Juhannusruusu

Kirkkotie 4, 86400, Vihanti, Raahe

Tervetuloa meille

Saila Paakinaho, Hoivakodin johtaja

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
42
Valmistunut
2019
24/7 hoitaja
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 0194

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Juhannusruusu on Vihantiin 2019 valmistunut nykyaikainen ikäihmisten hoivakoti. Meillä on tarjolla 42 asukaspaikkaa eritasoista tukea ja apua arjessaan tarvitseville ikäihmisille. Hoitohenkilökunta läsnä ympäri vuorokauden. Asukkaalle laaditaan henkilökohtainen hoiva- ja palvelusuunnitelma ja nimetään omahoitaja, joka vastaa sukkaan asioista hoivakodilla. Arvokas vanhuus ja mielekäs arki ovat päivittäisen toimintamme kulmakivi.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asukkaaksi

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Juhannusruusussa jokaisella asukkaalla on oma tilava huoneensa, jossa WC/kylpyhuone Asukkaan huoneissa on valmiina laadukas sähkökäyttöinen hoivasänky ja muuten asukas saa sisustaa asuntonsa mieleisekseen. Hoivakodissa on yhteiset tilavat oleskeluhuoneet ja ruokailutila, joissa on mukava viettää yhtesitä aikaa ja nauttia maukkaasta kotiruuasta. Kaikki tilat on suunniteltu ikääntyneiden ertyistarpeet huomioiden.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki hoivakodilla on asukkaittensa näTavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Tarjoamme monipuolista, mielekästä ja mukava toimintaa asukkaiden toiveiden ja mielenkiinnon mukaan. Yhteinen toiminta ylläpitää toimintakykyä ja virkistää mieltä. Toivotamme myös asukkaiden läheiset ja omaiste mukaan kodin arkeen.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":64.48554,"lng":24.990488},"content":"<h4>Attendo Juhannusruusu</h4><p>Kirkkotie 4, 86400, Vihanti </br> 86400 Raahe </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=64.48554,24.990488' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kirkkotie 4, 86400, Vihanti,
86400 Raahe
Länsi-Suomi

Löydä meille