Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Juhlamarssi

Juhlamarssi 1, Oulu

Tervetuloa meille

Marja Näppä, Hoivakodin johtaja

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
52
Huoneen koko
21 m2
Valmistunut
2022

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Juhlamarssi on syksyllä 2022 avattu, Oulun Hiukkavaaran kaupunginosassa sijaitseva hoivakoti. Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. 52 asukkaan Attendo Juhlamarssi on hyvä ja turvallinen valinta kodiksi silloin, kun itsenäinen asuminen ei enää ole mahdollista. Lyhyen kävelymatkan päässä on kauppa ja muita päivittäispalveluita. 

Nimeämme omahoitajan jokaiselle asukkaalle ja teemme henkilökohtaisen hoitosuunnitelman jokaiselle asukkaalle. Hoitosuunnitelmaa päivitetään yhdessä läheisten, henkilökunnan ja asukkaan kanssa aina kun on tarvetta. Asuminen Juhlamarssissa on kodinomaista ja turvallista. Meillä jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka tapoja ja tottumuksia arvostetaan. Asukkaaksi meille voit tulla palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme

Yhteisöllistä ja kodinomaista asumista

Attendo Juhlamarssissa on neljä pienryhmäkotia: Kataja, Juolukka, Hilla ja Kanerva. Yhteistiloissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja seurustella naapureiden kanssa. Jokaisessa ryhmäkodissa on oma kodikas oleskelu- ja ruokailutila sekä terassipiha tai parveke. Jokaisella asukkaalla on viihtyisä oma asunto ( 21 m²), jossa on tilava ja turvallinen esteetön kylpyhuone. Ulkoilu on helppoa ja turvallista omalla viihtyisällä pihalla - yksin tai yhdessä muiden asukkaiden kanssa.

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Pyrimme tekemään arjesta kaikille asukkaille mielekästä ja omannäköistään. Meillä käy ulkopuolisia esiintyjiä ja vierailijoita ja järjestämme monipuolista ja mukavaa ohjelmaa, kuten jumppaa, musiikkia, bingoa, hartaushetkiä ja lukutuokioita, joihin voi osallistua oman jaksamisensa mukaan. Juhlapyhiä ja merkkipäiviä vietämme perinteisin menoin ja maistelemme juhlaan kuuluvia ruokia.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":65.00877,"lng":25.59252},"content":"<h4>Attendo Juhlamarssi</h4><p>Juhlamarssi 1 </br> 90670 Oulu </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=65.00877,25.59252' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Juhlamarssi 1,
90670 Oulu
Pohjois-Suomi

Löydä meille