Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Kaijankoti

Kaijanlahdentie 2 B, 54800, Savitaipale

Tervetuloa meille

Kati Kanervo, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
15
24/7 hoitaja
Kyllä
Palveluseteli käy
Kyllä
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 040 861 1564

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Kaijankoti on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Kaijankoti sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville asukkaille että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville. Kaijankoti sijaitsee keskellä Savitaipaletta kauniin maiseman keskellä, lähietäisyydellä mm. ruokakauppa, apteekki ja kirkko.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Kaijankodissa on 14 asukashuonetta. Huoneet ovat yhden hengen huoneita. Lisäksi meillä on tarjolla yksi kahden hengen huone esim. pariskunnalle. Hoivakodin asukkaiden käytössä on myös sauna, viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä tilavat yhteiset tilat, joissa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Aidattu piha-alue on turvallinen ja kutsuva paikka liikkua sekä ulkoilla.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon kiinnostavaa toimintaa, josta voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa huomioiden. Asukkaamme voivat nauttia monipuolisesta virike -ja harrastetoiminnasta mm. karaoken ja tanssin tahdissa, pelien ja leikkien tiimellyksessä, ulkoilun sekä taide- ja kulttuurielämysten muodossa.

Kuntouttava toiminta

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.2003585,"lng":27.6877125},"content":"<h4>Attendo Kaijankoti</h4><p>Kaijanlahdentie 2 B, 54800 </br> 54800 Savitaipale </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.2003585,27.6877125' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kaijanlahdentie 2 B, 54800,
54800 Savitaipale
Itä-Suomi

Löydä meille