Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Kaijankoti

Kaijanlahdentie 2 B, 54800, Savitaipale

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
15
24/7 hoitaja
Kyllä
Palveluseteli käy
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaPerttu Tohmo

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0408611564

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Kaijankoti on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Kaijankoti sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville asukkaille että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville. Kaijankoti sijaitsee keskellä Savitaipaletta kauniin maiseman keskellä, lähietäisyydellä mm. ruokakauppa, apteekki ja kirkko.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Kaijankodissa on 14 asukashuonetta. Huoneet ovat yhden hengen huoneita. Lisäksi meillä on tarjolla yksi kahden hengen huone esim. pariskunnalle. Hoivakodin asukkaiden käytössä on myös sauna, viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä tilavat yhteiset tilat, joissa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Aidattu piha-alue on turvallinen ja kutsuva paikka liikkua sekä ulkoilla.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon kiinnostavaa sekä fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa huomioiden. Asukkaamme voivat nauttia monipuolisesta virike -ja harrastetoiminnasta mm. karaoken ja tanssin tahdissa, pelien ja leikkien tiimellyksessä, ulkoilun sekä taide- ja kulttuurielämysten muodossa.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.2003585,"lng":27.6877125},"content":"<h4>Attendo Kaijankoti</h4><p>Kaijanlahdentie 2 B, 54800 </br> 54800 Savitaipale </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.2003585,27.6877125' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kaijanlahdentie 2 B, 54800,
54800 Savitaipale
Itä-Suomi

Löydä meille