Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Kaisla

Kaislatie 1, 19700 , Sysmä

Tervetuloa meille

Katriina Utriainen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
64
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2017

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kaisla on Sysmään tammikuussa 2017 valmistunut 60-paikkainen hoivakoti, joka tarjoaa palveluasumista ja tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Hoivakoti sijaitsee 1 km päässä Sysmän keskustasta ja sen palveluista. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on asukkaittemme tukena ja apuna ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Voit seurata arkeamme instagramissa, joista löydät meidät nimellä attendokaisla 

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on 25m2 kokoinen asunto, josta löytyy invamitoitettu WC/kylpyhuone. Huoneen varustukseen kuuluu myös sähkökäyttöinen hoivasänky, hygieniapatja sekä paloturvalliset verhot. Pariskunnille on mahdollista saada yhteinen asunto. Asukkaiden yhteiskäytössä on tilavat ja esteettömät oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja monitoimitila. Ulkoilu on helppoa ja turvallista omalla aidatulla pihalla. Riittävän leveät kulkureitit sekä kutsuvat levähdyspaikat mahdollistavat asukkaiden itsenäisen ulkoilun ja liikkumisen.

Kuntouttava toiminta

Kuntouttava toiminta

Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa Kaislassa myös mm. liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Arjen aktiviteetteihimme kuuluu ulkoilun ja jumppien lisäksi mm musiikkia, tanssia, pelejä ja muita aktiviteettejä asukkaiden mieltymysten mukaisesti.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.5122656,"lng":25.6840293},"content":"<h4>Attendo Kaisla</h4><p>Kaislatie 1, 19700 </br> 19700 Sysmä </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.5122656,25.6840293' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kaislatie 1, 19700 ,
19700 Sysmä
Itä-Suomi

Löydä meille