Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Kaisla

Kaislatie 1, 19700 , Sysmä

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
64
Huoneen koko
25 m2
Valmistunut
2017

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaHeidi-Maarit Johansson

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kaisla on Sysmään tammikuussa 2017 valmistunut 60-paikkainen hoivakoti, joka tarjoaa palveluasumista ja tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Hoivakoti sijaitsee 1 km päässä Sysmän keskustasta ja sen palveluista. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on asukkaittemme tukena ja apuna ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on 25m2 kokoinen asunto, josta löytyy invamitoitettu WC/kylpyhuone. Huoneen varustukseen kuuluu myös sähkökäyttöinen hoivasänky, hygieniapatja sekä paloturvalliset verhot. Pariskunnille on mahdollista saada yhteinen asunto. Asukkaiden yhteiskäytössä on tilavat ja esteettömät oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja monitoimitila. Ulkoilu on helppoa ja turvallista omalla aidatulla pihalla. Riittävän leveät kulkureitit sekä kutsuvat levähdyspaikat mahdollistavat asukkaiden itsenäisen ulkoilun ja liikkumisen.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Pyrimme luomaan asukkaiden arjesta toimeliaan ja osallistavan. Kaislassa jokainen asukas voi osallistua kykyjensä ja halujensa mukaan arjen ylläpitäviin tehtäviin. Korostamme fyysisen kunnon, hyvän mielen ja toimintakyvyn ylläpitoa. Arjen aktiviteetteihin kuuluvat ulkoilun ja arkisen toiminnan lisäksi myös tuolijumpat, luku- ja muistelutuokiot, lauluhetket, tanssit, pelit ja muu asukkaiden mieltymysten mukainen toiminta.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":61.5122656,"lng":25.6840293},"content":"<h4>Attendo Kaisla</h4><p>Kaislatie 1, 19700 </br> 19700 Sysmä </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=61.5122656,25.6840293' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kaislatie 1, 19700 ,
19700 Sysmä
Itä-Suomi

Löydä meille