Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Kaivopuisto

Kaivotie 7, 86600, Haapavesi

Tervetuloa meille

Janika Pajula, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
40
Huoneen koko
21-32 m2
Valmistunut
2018

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kaivopuisto on 2018 Haapavedelle valmistunut hoivakoti. Attendo Kaivopuistossa nautitaan luonnosta, ulkoilusta ja puutarhanhoidosta asukkaiden kunnon ja jaksamisen ehdoilla. Attendo Kaivopuisto tarjoaa tehostettua palveluasumista 40 ikäihmiselle. Ammattitaitoinen henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden ja tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään saman suuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Asukkaaksi pääsee joko kunnan sijoittamana, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Kaivopuiston tehostetun palveluasumisen huoneet ovat kooltaan 21 m2 ja palveluasumisen huoneet 32 m2. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Attendo Kaivopuistossa on viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä helppokulkuiset yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös saunaosasto ja asukkaiden käytössä on iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Kaivopuisto on ulkoilu ja puutarha -teemakoti. Hoivakodin ideana on houkutella asukkaita puutarhan ja luonnon avulla ulkoaktiviteetteihin ja edistää siten heidän terveyttä, itsenäisyyttä ja elämänlaatua. Ulko- ja sisätilat suunnitellaan teeman mukaiseksi. Teemakodin pihalla voi hoitaa kasveja kasvihuoneessa, istuskella suihkulähteen äärellä tai varjossa pergolassa, nautiskella ulkotakan lämmöstä tai vaikkapa ruokkia kaneja tai kanoja.

Psykogeriatrinen ryhmäkoti Kielo

Ryhmäkoti Kielo

Attendo Kaivopuiston ryhmäkoti Kielo tarjoaa kodin ja ympärivuorokautista hoivaa erittäin haastavasti käyttäytyville ikäihmisille. Kielon asiakkaat voivat olla psyykkisesti monimuotoisesti oireilevia, ja usein heidän kognitiiviset kykynsä ovat heikentyneet. Asiakkaiden haasteet voivat liittyä esimerkiksi dementiaan, päihteiden käyttöön, kehitysvammaan tai muuhun toimintakykyä heikentävään oireiluun. Usein asiakkaiden käytösoireet ovat pitkäaikaisia tai pysyviä. Asiakkaat tarvitsevat oman turvallisuutensa vuoksi tiivistä valvontaa.Kielon ryhmäkodissa on 14 paikkaa, joista 6 on varattu intensiivistä tukea tarvitseville.

Moniammatillinen tiimimme koostuu sairaanhoitajasta, hoiva-avustajasta sekä lähihoitajista. Lääkäripalvelut ovat tukenamme. Voimme omalla ammattiosaamisellamme tarjota asiakkaillemme turvallista, rauhallista sekä virikkeellistä arkea ja turvata heidän terveydelliset tarpeensa. 

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":64.1384875,"lng":25.3723995},"content":"<h4>Attendo Kaivopuisto</h4><p>Kaivotie 7, 86600 </br> 86600 Haapavesi </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=64.1384875,25.3723995' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kaivotie 7, 86600,
86600 Haapavesi
Länsi-Suomi

Löydä meille