Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Sovi vierailusta aina etukäteen Attendon-kodin henkilöstön kanssa.

Attendo Kaivopuisto

Kaivotie 7, 86600, Haapavesi

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
40
Huoneen koko
21-32 m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaPäivi Heikkilä

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kaivopuisto on 2018 Haapavedelle valmistunut hoivakoti. Attendo Kaivopuistossa nautitaan luonnosta, ulkoilusta ja puutarhanhoidosta asukkaiden kunnon ja jaksamisen ehdoilla. Attendo Kaivopuisto tarjoaa tehostettua palveluasumista 40 ikäihmiselle. Ammattitaitoinen henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden ja tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään saman suuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Asukkaaksi pääsee joko kunnan sijoittamana, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Tehostetun palveluasumisen huoneet ovat kooltaan 21m2 ja palveluasumisen huoneet 32m2. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Attendo Kaivopuistossa on viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä helppokulkuiset yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto ja asukkaiden käytössä on iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Kaivopuisto on ulkoilu ja puutarha- teemakoti. Hoivakodin ideana on houkutella asukkaita puutarhan ja luonnon avulla ulkoaktiviteetteihin ja edistää siten heidän terveyttä, itsenäisyyttä ja elämänlaatua. Ulko- ja sisätilat suunnitellaan teeman mukaiseksi. Teemakodin pihalla voi hoitaa kasveja kasvihuoneessa, istuskella suihkulähteen äärellä tai varjossa pergolassa, nautiskella ulkotakan lämmöstä tai vaikkapa ruokkia kaneja tai kanoja.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":64.1384875,"lng":25.3723995},"content":"<h4>Attendo Kaivopuisto</h4><p>Kaivotie 7, 86600 </br> 86600 Haapavesi </br> Länsi-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=64.1384875,25.3723995' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kaivotie 7, 86600,
86600 Haapavesi
Länsi-Suomi

Löydä meille