Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Kajaanin Helmi

Kaplastie 8, 87250, Kajaani

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
42
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2015

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaPirjo Huusko

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 764 0482

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakoti Kajaanin Helmi tarjoaa 42 ikääntyneelle asukkaalle yksilöllisiä hoiva-, asumis- ja kuntoutuspalveluita Kajaanissa. Hoivakodissa vaalitaan ja kehitetään vanhustyötä sekä muistisairaiden kuntoutus- ja hoivakulttuuria. Kajaanin Helmen omassa kodissa asutaan elämänsä loppuun asti ja kodin yksityisyyttä kunnioitetaan samalla yhteisöllisyyteen kannustaen. Hoiva ja kuntoutus räätälöidään aina yksilöllisesti asukkaan tarpeiden mukaan. Kajaanin Helmessä toiminnan tavoitteena on monipuolinen ja aktiivinen arki, kunnioittaen asukkaan yksilöllistä elämäntarinaa, tapoja ja tottumuksia. Asukkaaksi Kajaanin Helmen hoivakotiin voi tulla kunnan tai kaupungin palvelusetelillä tai itsemaksavana asukkaana. Hoivakotiin voi tulla asumaan pysyvästi sekä lyhytaikaisille intervallijaksoille, esimerkiksi omaishoitajan lomien ajaksi, kuntoutusjaksolle sairaalajakson jälkeen tai kuntoutumaan kotona pärjäämisen vahvistamiseksi.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Kajaanin Helmessä asukkaat asuvat omissa asunnoissaan, jotka voi sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Oman kodin lisäksi Kajaanin Helmessä on viihtyisät ja tilavat yhteiset tilat, joissa vietetään aikaa yhdessä. Viihtyisälle pihamaalle pääsee ulkoilemaan turvallisesti vuoden ajasta riippumatta. Keittiössä emäntä valmistaa terveellistä ja maittavaa kotiruokaa, herkkuja kahvihetkiin ja juhlaruokia aina juhlan ja vuodenajanhuomioiden. Sauna lämpenee aina halukkaille.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Kajaanin Helmen arkeen kuuluu tanssia, laulua, muistelua, keskustelua sekä monipuolista tekemistä yhdessä kodin asukkaiden kanssa. Asukkaita kannustetaan osallistumaan itse päivittäisiin toimiin mahdollisimman itsenäisesti, jokaisen omat voimavarat huomioiden. Kuntoutus ja kuntouttava hoiva ovat mukana kodin jokaisessa hetkessä, vuoden jokaisena päivänä. Kodissa eletään jokaisen asukkaan ehdoilla, tämän luontaisen rytmin mukaisesti, ilman kellonaikoja tekemiselle.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":64.236127,"lng":27.74657},"content":"<h4>Attendo Kajaanin Helmi</h4><p>Kaplastie 8, 87250 </br> 87250 Kajaani </br> Itä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=64.236127,27.74657' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kaplastie 8, 87250,
87250 Kajaani
Itä-Suomi

Löydä meille