Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Kankaro

Palovartijantie 14, 45100, Kouvola

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
61
Huoneen koko
21-26 m2
Valmistunut
2012

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaMari Pynnönen

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 0444944598

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Kouvolan Kankaron kaupunginosassa sijaitseva Attendo Kankaro on heinäkuussa 2012 avattu hoivakoti. Hoivakodissamme on 60 asuntoa ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista tukea ja hoivaa. Tarjoamme hoivaa, hoitoa, ohjausta, tukea, kuntouttavaa hoitoa, sairaanhoitoa, saattohoitoa ja mielekkään arjen.

Attendo Kankarossa tarjoamme palveluitamme arjessa eri tasoista tukea ja apua tarvitseville ikäihmisille. Jokaiselle asukkaalle tehdään hoito- ja palvelusuunnitelma, jonka pohjalta hoito ja hoiva räätälöidään yksilöllisesti asukkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkailla on omat 21,5-26m2 kokoiset huoneet. Huoneet ovat tilavia, omalla kylpyhuoneella, hyvällä hoitosängyllä ja patjalla, verhoilla ja vaatekaapilla varustettuja. Muuten asukkaat kalustavat kotinsa itse täysin mieleisekseen. Yhteiset oleskelu- ja saunatilat kutsuvat viettämään yhteistä aikaa ja niissä järjestetään erilaisia toimintatuokioita.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tarjoamme asukkaille kuntoa tukevaa hoitotyötä sekä toiminnallisen ja mielekkään arjen, näistä vastaa koko hoitokodin henkilökunta. Korostamme turvallisen ja laadukkaan hoivan lisäksi toiminnallisuuden, yhdessäolon ja vuorovaikutuksen merkitystä asukkaiden mielekkään arjen luomisessa. Meillä ulkoillaan päivittäin ja sauna lämmitetään säännöllisesti.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.8535689,"lng":26.6861659},"content":"<h4>Attendo Kankaro</h4><p>Palovartijantie 14, 45100 </br> 45100 Kouvola </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.8535689,26.6861659' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Palovartijantie 14, 45100,
45100 Kouvola
Etelä-Suomi

Löydä meille