Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja noudatathan hyvää käsihygieniaa.

Attendo Kankaro

Palovartijantie 14, 45100, Kouvola

Tervetuloa meille

Mari Pynnönen, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva
Paikkojen määrä
61
Huoneen koko
21-26 m2
Valmistunut
2012
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 4598

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Kouvolan Kankaron kaupunginosassa sijaitseva Attendo Kankaro on 2012 avattu hoivakoti. Hoivakodissamme on 60 asuntoa ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista tukea ja hoivaa. Tarjoamme hoivaa, hoitoa, ohjausta, tukea, kuntouttavaa hoitoa, sairaanhoitoa, saattohoitoa ja mielekkään arjen.

Jokaiselle asukkaallemme tehdään hoito- ja palvelusuunnitelma, jonka pohjalta hoito ja hoiva räätälöidään yksilöllisesti asukkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkailla on omat 21,5-26m2 kokoiset huoneet. Huoneet ovat tilavia, omalla kylpyhuoneella, hyvällä hoitosängyllä ja patjalla, verhoilla ja vaatekaapilla varustettuja. Muuten asukkaat kalustavat kotinsa itse täysin mieleisekseen. Yhteiset oleskelu- ja saunatilat kutsuvat viettämään yhteistä aikaa ja niissä järjestetään erilaisia toimintatuokioita.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tarjoamme asukkaille kuntoa tukevaa hoitotyötä sekä toiminnallisen ja mielekkään arjen, näistä vastaa koko hoitokodin henkilökunta. Korostamme turvallisen ja laadukkaan hoivan lisäksi toiminnallisuuden, yhdessäolon ja vuorovaikutuksen merkitystä asukkaiden mielekkään arjen luomisessa. Meillä ulkoillaan päivittäin ja sauna lämmitetään säännöllisesti.

Kuntouttava toiminta

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.8535689,"lng":26.6861659},"content":"<h4>Attendo Kankaro</h4><p>Palovartijantie 14, 45100 </br> 45100 Kouvola </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.8535689,26.6861659' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Palovartijantie 14, 45100,
45100 Kouvola
Etelä-Suomi

Löydä meille