Pidetään yhdessä huolta Attendo-kodeissa asuvien turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ethän tule vierailulle, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu altistuminen tai koronavirustartunta, tai vähäisiäkään flunssan oireita. Pidäthän maskia vierailun ajan ja sovithan vierailusta etukäteen Attendo-kodin henkilökunnan kanssa.

Attendo Kaskiniitty

Kauppakuja 3 A, 04130, Sipoo

Tervetuloa meille

Katri Eriksson, Hoivakodin johtaja

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Senioriasunnot, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
35
Huoneen koko
19 m2
Valmistunut
2017
Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 040 6840426

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kaskiniitty on Sipooseen maaliskuussa 2017 avattu 35-paikkainen hoivakoti, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Lisäksi Kaskiniitty tarjoaa kotihoidon palveluita samassa kiinteistössä sijaitseviin vuokrattaviin kevyemmän palveluasumisen asuntoihin. Tarjoamme laadukkaita palveluita sekä kodinomaista asumista ikääntyneille. Meillä työskentelee ammattitaitoinen hoivahenkilöstö asukkaiden apuna ja tukena. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma jota päivitetään tarpeen mukaan.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella hoivakodin asukkaalla on oma 15m2 kokoinen huone, jossa on tilava WC/kylpyhuone. Asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse omilla tutuilla tavaroilla. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset, viihtyisät ja helppokuluiset oleskelutilat ja saunaosastot. Hoivakodin piha-alue on esteetön ja helppokulkuinen, joten se soveltuu hyvin ulkoiluun.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Elämä palvelukodissa on asukkaittensa näköistä. Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä oman jaksamisensa huomioiden. Ohjelmaa suunnitellaan yhdessä henkilökunnan ja asukkaiden kanssa. Jokaiselle asukkaalle annetaan aikaa, huomiota ja ohjausta tukien asukkaan omia voimavaroja ja totuttua päivärytmiä. Toiminnassamme huomioimme myös juhlapyhät sekä merkkipäivät. Omaiset ovat aina lämpimästi tervetulleita mukaan palvelukodin ja asukkaiden arkeen.

Viikko-ohjelmamme (pdf)

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":60.3753719,"lng":25.2674572},"content":"<h4>Attendo Kaskiniitty</h4><p>Kauppakuja 3 A, 04130 </br> 04130 Sipoo </br> Etelä-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=60.3753719,25.2674572' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kauppakuja 3 A, 04130,
04130 Sipoo
Etelä-Suomi

Löydä meille