Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Katajahovi

Asematie 1 a, 95600, Ylitornio

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Huoneen koko
21m2
Valmistunut
2017
24/7 hoitaja
Kyllä

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaEija Lakkapää

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Katajahovin Kulttuuri & Taide -teemahoivakoti ikäihmisille on avattu Ylitornion keskustaan toukokuussa 2017. Teemakodin perusajatuksena on tuoda kulttuuri- ja taide-elämyksiä hoivakodin arkeen. Kulttuuri viihdyttää ja tuo elämään mielekkyyttä. Lisäksi se tekee hyvää aisteille ja muistille sekä vahvistaa ihmisen identiteettiä sekä yhteisöllisyyden tunnetta. Katajahovi tarjoaa tehostettua palveluasumista 23 ikäihmiselle ja palveluasumista 7 asukkaalle.
Attendo Katajahovi on viihtyisä ja turvallinen koti ikäihmisille. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitajapari ja tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Hoivakodin viihtyisät, esteettömät ja kodikkaat tilat mahdollistavat asumisen ja hoivan silloinkin kuin avun tarve on suurta.

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Kaikki asukashuoneet ovat yhden hengen huoneita, joissa on oma WC/suihku. Asukkaat voivat kalustaa kotinsa itse mieleisekseen yhdessä omaisten kanssa. Ruokailu-ja oleskelutilat ovat yhteiset ja niissä vaihdetaan kuulumisia ruokailun ja muun toiminnan ohessa muiden asukkaiden kanssa. Aikaa voi viettää myös isolla yhteisellä terassilla ja halukkailla on mahdollisuus saunoa viikoittain.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Katajahovi on Kulttuuri ja Taide –teemakoti. Teemakoti rakentuu kolmesta osa-alueesta; oikein suunnitellusta ympäristöstä, motivoituneesta henkilökunnasta ja työskentelytavoista. Attendon Kulttuuri ja Taide -teemakoti käyttää toiminnassaan muun muassa musiikkia, laulua, kuvataidetta, kirjallisuutta, teatteria, tanssia sekä muita kulttuurisia ilmaisukeinoja aktivoivina ja hyvinvointia edistävinä ja osallistavina elementteinä hoivatyössä. Toivotamme myös omaiset lämpimästi tervetulleiksi toimintaamme.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":66.3250826,"lng":23.6767813},"content":"<h4>Attendo Katajahovi</h4><p>Asematie 1 a, 95600 </br> 95600 Ylitornio </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=66.3250826,23.6767813' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Asematie 1 a, 95600,
95600 Ylitornio
Pohjois-Suomi

Löydä meille