Hoivakotivierailuihin liittyvät käytännöt vaihtelevat alueellisesti. Vierailut sisätiloissa onnistuvat, jos kunta sen sallii. Voit tarkistaa paikkakunnan tilanteen Attendo-kodin henkilökunnalta samalla, kun sovit vierailusta.

Attendo Kirkkopuisto

Kirkkotie 28, 91600, Utajärvi

Tietoja

Tarjoamamme palvelu
Palvelut ikääntyneille, Senioriasunnot, Ympärivuorokautinen hoiva, Palveluasuminen
Paikkojen määrä
30
Huoneen koko
20 m2
Valmistunut
2018

Tervetuloa meille

Hoivakodin johtajaMarja Näppä

Puhelinnumero läheisten yhteydenottoa varten: 044 494 1173

Palvelumme

Yksilöllistä hoivaa

Tervetuloa täysin uudenlaiseen hoivakotiin, jossa kukoistavat puutarha ja virikkeet, elämänlaatu, asukkaat ja henkilöstö. Attendo Kirkkopuisto avattiin joulukuussa 2018. Attendon Puutarha & Ulkoilu -teemakodissa ammennetaan iloa ja elämänvoimaa ulkoilusta ja luonnosta sekä virikkeellisestä yhdessä tekemisestä – joka päivä. Attendo Kirkkopuisto on 41-paikkainen hoivakoti Utajärvellä. Tarjoamme myös senioriasuntoja vanhuksille, jotka eivät tarvitse ympärivuorokautista hoivaa mutta arvostavat vaivattomuutta ja haluavat ostaa arkea helpottavia palveluita meiltä.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)

Asuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista hoivaa

Asukashuoneet ovat kooltaan 20 m2, palveluasunnot 28 m2. Hoivakodin asunnot ovat tilavia ja varustettu hyvällä hoitosängyllä ja patjalla. Muuten asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla tutuilla huonekaluillaan itsensä näköiseksi kodinomaisuutta tukemaan. Viihtyisissä yhteistiloissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja tavata naapureita. Hoivakodin kaikki tilat ovat esteettömiä ja ikäihmisten erityistarpeet mielessä suunniteltu.

Arki ja aktiviteetit

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Elämä palvelukodissa on asukkaittensa näköistä. Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä oman jaksamisensa huomioiden. Ohjelmaa suunnitellaan yhdessä henkilökunnan ja asukkaiden kanssa. Jokaiselle asukkaalle annetaan aikaa, huomiota ja ohjausta tukien asukkaan omia voimavaroja ja totuttua päivärytmiä. Hyvän elämän mahdollistaminen onnistuu kun tunnemme asukkaan tarpeet ja toiveet.

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Kartan käyttö vaatii, että JavaScript on on käytössä selaimessasi.

{"markers":[{"position":{"lat":64.7657235,"lng":26.4144049},"content":"<h4>Attendo Kirkkopuisto</h4><p>Kirkkotie 28, 91600 </br> 91600 Utajärvi </br> Pohjois-Suomi</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=64.7657235,26.4144049' target='_blank' >Avaa kartta</a>"}]}

Käyntiosoite

Kirkkotie 28, 91600,
91600 Utajärvi
Pohjois-Suomi

Löydä meille